PRVE FOTOGRAFIJE IZ VALJEVSKE FABRIKE KOJU JE SPALIO POŽAR! Sve je izgorelo, ovo je UŽAS (FOTO)
Požar u Valjevu, Foto: Milica Drinčević/Espreso

požar u samediju

PRVE FOTOGRAFIJE IZ VALJEVSKE FABRIKE KOJU JE SPALIO POŽAR! Sve je izgorelo, ovo je UŽAS (FOTO)

U gašenju požara noćas je učestvovalo trideset vatrogasaca Vatrogasno spasilačke jedinice Valjevo sa osam vatrogasnih vozila.

Objavljeno: 12:50h

Sve raspoložive ekipe valjevskih vatrogasaca su od sinoć u fabrici nameštaja "Samedi", na mestu bivše fabrike "Stefil".

Kako saznajemo od vatrogasne službe požar je lokalizovan, a ekipa vatrogasaca se trenutno nalazi unutar fabrike. Celokupan prostor je pogođen požarom, te je sve unutra izgorelo. Radnici se nalaze izvan fabrike, svi su dobro i nisu upućeni u to gde je tačno nastao požar, mišljenja su da se dogodio u velikoj hali.

1 / 12 Foto: Milica Drinčević/Espreso

U gašenju požara noćas je učestvovalo trideset vatrogasaca Vatrogasno spasilačke jedinice Valjevo sa osam vatrogasnih vozila. Požar je velikih razmera, vatra je zahvatila nekoliko proizvodnih hala, a u pomoć su priskočili vatrogasci i vozila valjevskog "Krušika", kao i vozila komunalnih preduzeća Vidrak i Vodovod, javljaju Kolubarske.

Podsećanja radi, pre šest godina je u istoj fabrici izbio požar prilikom eksplozije kotla za parno grejanje, kada su povređena tri radnika. Od siline sksplozije srušen je deo zida jedne od hala, koji je pao na pomenute radnike dok su se nalazili u susednoj prostoriji.

(Milica Drinčević/Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.