KO JE POSLAO BELIVUKU ŠIFROVANU PORUKU? Ova pesma je emitovana na radiju, posle koje se podigla prašina!
Velja nevolja, Foto: ZORANA JEVTIĆ

saznajte

KO JE POSLAO BELIVUKU ŠIFROVANU PORUKU? Ova pesma je emitovana na radiju, posle koje se podigla prašina!

Svi uhapšeni su članovi ekipe Velje Nevolje i njegove navijačke grupe "Principi" koje podržavaju Partizan

Objavljeno:

Na jednoj radio stanici koja se čuje širom Srbije, pa i u beogradskom Okružnom zatvoru, a gde se puštaju "želje i pozdravi" i naručuju pesme, nedavno je emitovana pesma koja je podigla veliku prašinu.

Sve se dešava posle hapšenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevojlja, Marka Miljkovića Mareta i još dvadesetak njihovih saradnika, koji su osumnjičeni za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, otmice, zločinačko udruživanje, trgovina narkoticima, ilegalno posedovanje oružja...

Svi uhapšeni su članovi ekipe Velje Nevolje i njegove navijačke grupe "Principi" koje podržavaju Partizan.

Nekoliko dana posle velike policijske akcije, emitovana je pesmasa ovim stihovima: "Nevolja, nevolju privlači, isti smo, isti igrači, sudbina to je znaš li, znaš li, pa smo se našli...". Možda bi to i prošlo nezapaženo, da potom voditeljka nije izgovorila još jednu rečenicu: "pozdravna poruka od Cigana iz cele Srbije za Grobare".

Da li je u pitanju ruganje ili je neko posla šifrovanu poruku uhapšenima, ostaje da se vidi. Inače, ovo ne bi bio prvi put da članovi kriminalne grupe komuniciraju preko radija ili televizije, koje koriste kao "kurire" za prenošenje svojih šifrovanih poruka.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.