UHAPŠEN ČUVAR CENTRALNOG ZATVORA! Imao je svoju ulogu u Belivukovom klanu, radi se o oružju!
Ilustracija, Foto: Kurir

strašno

UHAPŠEN ČUVAR CENTRALNOG ZATVORA! Imao je svoju ulogu u Belivukovom klanu, radi se o oružju!

Takođe, istragom će biti utvrđeno i da li je zatvorski čuvar, zahvaljujući svojim vezama i radnom mestu, završavao i druge poslove za Belivukovu ekipu

Objavljeno:

Jedan od 20 uhapšenih muškaraca koji se sumnjiče da su bili deo organizovane kriminalne grupe sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu jeste i Željko K. (42), čuvar u Centralnom zatvoru u Beogradu!

On živi u Vrčinu, a policija je prilikom pretresa njegove kuće pronašla dve rasklopljene puške i dva rasklopljena pištolja.

- Njegova uloga u klanu tek treba da se utvrdi, ali zasad se sumnja da je on bio zadužen za oružje. Naime, on je oružar i sumnja se da je, između ostalog, prepravljao pištolje i puške koje su pripadnici klana koristili u krivičnim delima - kaže izvor.

Takođe, istragom će biti utvrđeno i da li je zatvorski čuvar, zahvaljujući svojim vezama i radnom mestu, završavao i druge poslove za Belivukovu ekipu.

Iako je uhapšen i sumnjiči se za organizovani kriminal, njegova majka tvrdi da je on uhapšen greškom.

- Policija je došla u četvrtak ujutru, pretresli su kuću i našli dva rasklopljena pištolja, na kojima je on nešto radio, ne znam tačno šta, ali sigurno nije za bilo kakvo krivično delo. On je održavao oružje i svojim prijateljima lovcima - priča majka uhapšenog i dodaje:

- Uhapsili su ga i odveli, još uvek je u zatvoru, ali on je tamo nevin - tvrdi majka.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.