BURAN VIKEND SAOBRAĆAJACA U LESKOVCU: Voze PIJANI i DROGIRANI, policija imala pune ruke posla
Neverica, Foto: MUP

neodgovorno do daske

BURAN VIKEND SAOBRAĆAJACA U LESKOVCU: Voze PIJANI i DROGIRANI, policija imala pune ruke posla

Svi oni su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, dodaje se u saopštenju

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu su tokom pojačane saobraćajne proteklog vikenda zaustavili četvoricu vozača, od kojih su dvojica vozila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a dvojica u stanju teške alkoholisanosti, saopštio je večeras MUP.

Policija je u Vlasotincu zaustavila audi kojim je upravljao muškarac (23) pod dejstvom marihuane, dok je u Leskovcu zaustavljen automobil škoda fabija koji je vozio muškarac (31) pod dejstvom amfetamina.

Takođe, u Lebanu je iz saobraćaja isključen vozač (32) koji je sa 1,94 promila alkohola u organizmu upravljao automobilom golf, a u Leskovcu muškarac (28) koji je sa 1,34 promila alkohola u organizmu vozio audi.

Svi oni su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, dodaje se u saopštenju.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.