COKI ZAJEDNO SA ĆERKOM DOBIO 18 GODINA! U kući Stankovića pronađena opasna laboratorija
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

epilog

COKI ZAJEDNO SA ĆERKOM DOBIO 18 GODINA! U kući Stankovića pronađena opasna laboratorija

Aleksandar Mandić je osuđen na osam i po godina zatvora, a na po tri i po su osuđeni Savo Panić i Mario Crnković zbog krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Objavljeno:

Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na 11 i po godina zatvora Nenada Stankovića zvanog Coki (46) zbog organizovanja proizvođenje sintetičke droge ekstazi u laboratoriji u Resniku, njegovu ćerku Tijanu na sedam godina zatvora, a njihove saradnike na po tri i po i osam i po godina zatvora.

Stankoviću je danas ukinut pritvor u kojem je bio od hapšenja 28. maja 2017. godine i određen mu je kućni pritvor, koji mu se uračunavaju u kaznu zatvora.

Tijani Stanković je danas ukinut kućni pritvor. Ona je prethodno u pritvoru bila od 28. maja 2017. godine do 12. aprila 2018. godine, a od tada do danas u kućnom pritvoru, koji joj se takođe uračunavaju u zatvorksu kaznu.

Aleksandar Mandić je osuđen na osam i po godina zatvora, a na po tri i po su osuđeni Savo Panić i Mario Crnković zbog krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni kao i tužilaštvo za organizovani kriminal imaju pravo da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu na ovu presudu.

Ova grupa je uhapšena u akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, čiji su pripadnici u maju 2017. godine u kući Stankovića otkrili laboratoriju za proizvodnju veštačke droge, u kojoj su pronašli 52 kilograma ekstazija i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju narkotika.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.