RANO JUTROS DOGODILA SE TEŠKA NESREĆA U BEČEJU: U sudaru automobila i kamiona stradala jedna osoba
Ilustracija, Foto: RINA

strašno

RANO JUTROS DOGODILA SE TEŠKA NESREĆA U BEČEJU: U sudaru automobila i kamiona stradala jedna osoba

Tokom noći, saobraćajna policija u Beogradu, isključila je iz saobraćaja nekoliko vozača zbog ozbiljnih i teških prekršaja

Objavljeno:

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 6 sati, u Bečeju, na Gradištanskom putu. U sudaru automobila i kamiona na licu mesta poginuo je vozač putničkog vozila.

Tokom noći, saobraćajna policija u Beogradu, isključila je iz saobraćaja nekoliko vozača zbog ozbiljnih i teških prekršaja, pre nego što su izazvali saobraćane nezgode sa fatalnim posledicama.

U Masarikovoj ulici zaustavljen je 23-godišnji vozač Alfa romea koji je na alko testu imao 2.07 promila alkohola u organizmu. Odveden je na trežnjenjeNa Novom Beogradu, na auto putu, saobraćajni presretač zaustavio je Alfa romeo GT, jer se kretao brzinom od 197 km/h na deonici gde je ograničenje 80 km/h. Vozač je privden na zadržavanje zbog nasilničke vožnje.

Na Zrenjaninskom putu kontrolisan je 23-godišnji vozač Seata koji je na droga testu bio pozitivan na Kanabis i Amfetamin. I taj vozač je zadržan u pritovru.

Takođe, na Zrenjaninskom putu na droga testu pozitivan na Kanabis bio je 32-godišnji vozač Forda. On je doveden u policijsku stanicu, gde je pre odlaska u pritvor pretresen i kod njega su pronađene 4 kesice sa marihuanom.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.