NE ŠALJEM TELEGRAM KAD UDARAM: Kako je Belivuk predstavaljao sebe u javnosti
Belivuk, nekadašnji vođa navijačke grupe “Janjičari”, a sadašnji vođa navijačke grupe “Principi”, Foto: Stefan Stojanović

ovako ej nekad pričao

NE ŠALJEM TELEGRAM KAD UDARAM: Kako je Belivuk predstavaljao sebe u javnosti

Svi misle da su navijači probisveti, narkomani, alkoholičari… A ja imam ženu i dvoje dece, radim normalno kao i drugi

Objavljeno:

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je pre nekoliko dana oko pet sati ujutru na planini Rudnik, zajedno sa još 15 osoba u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije.

Belivuk, nekadašnji vođa navijačke grupe “Janjičari”, a sadašnji vođa navijačke grupe “Principi” i jedan od glavnih ljudi beogradskog podzemlja koji je usko sarađivao sa crnogorskim “kavačkim klanom”, drugi put u poslednje dve nedelje završio je sa lisicama na rukama.

Nakon likvidacije njegovog velikog prijatelja i “brata” Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, Belivuk se oglasio i u medijima, te je u intervjuu za jedan magazin pre nekoliko godina opisao da je “fin dečko”.

Svi misle da su navijači probisveti, narkomani, alkoholičari… A ja imam ženu i dvoje dece, radim normalno kao i drugi, ide mi staž, plaćam poreze državi. Nismo mi nevini, ne mogu to da kažem… Da nas iz čista mira povlače po novinama. Ali nismo ni toliko loši. Mnogima smo stali na žulj, mnogima koji su neispravni, mnogi su se udružili protiv nas i desilo se to što se desilo”, naveo je tada Belivuk.

Tada je govorio je i o obračunu sa obezbeđenjem tada sportskog direktora Partizana.

Pišu udario ga na kvarno. To je kad nekom priđete s leđa i udarite ga. A ja da šaljem telegram bokseru koji je nastupao za reprezentaciju da ću da ga udarim, od toga nema ništa. Iskreno, on je dobro prošao”, govorio je on.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.