DETE KRVARILO, PROJEKTIL OKRZNUO JOŠ JEDNOG KLINCA I ŽENU: Novi detalji užasa na Voždovcu
Pedagog škole pozvao policiju oko 15:45 sati, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

ŠKOLA "JANKO VESELINOVIĆ"

DETE KRVARILO, PROJEKTIL OKRZNUO JOŠ JEDNOG KLINCA I ŽENU: Novi detalji užasa na Voždovcu

Direktor škole Dragan Stanković rekao je da je istraga u toku.

Objavljeno: 17:55h

Četrnaestogodišnji učenik A. V. povređen je oko 14.00 sati tokom časa fizičkog vaspitanja u dvorištu škole "Janko Veselinović" na Voždovcu, kada ga je u nogu pogodio hitac iz vazdušne puške.

Pedagog škole pozvao je policiju oko 15.45 sati kako bi prijavio da je nepoznato lice ispalilo više dijabola iz vazdušne puške, povredivši pritom jednog učenika.

Kako javlja "Telegrafov" reporter sa lica mesta, pred kraj časa deca su bila u dvorištu. Jednog od dečaka iznenada je zabolela noga, te je otišao do kupatila, gde je primetio da krvari.

On je slučaj prijavio nastavnici, pa je odevden u Dom zdravlja, gde je ustanovljeno da je zadobio lakšu telesnu povredu. O svemu su odmah obavešteni roditelji.

Kako nezvanično saznajemo, pronađena je dijabola, na osnovu čega se sumnja da je hitac ispaljen iz vazdušne puške.

Prema nezvaničnim informacijama, ovom prilikom povređeno je još jedno dete, kojem je dijabola okrznula vrat. Ipak, dete je dobro, samo je uplašeno zbog situacije u kojoj se našlo. Projektil je okrznuo i jednu asistentkinju u školi u predelu leđa, ali prošla je bez povreda.

Roditelji su, kako kažu za "Telegraf", šokirani ovim što se dogodilo, jer škola važi za jednu od najboljih na Voždovcu. Oni ističu da je u pitanju miran kraj, te da se ovako nešto do sada nije događalo.

Sva deca su dobro, ali su se našla u neočekivanoj situaciji, kako saznaje Telegraf na licu mesta.

Napadač nije bio na području škole i proverava se odakle je mogao da puca. Sumnja se da je na decu pucano iz pravca Umčarske.

Direktor škole Dragan Stanković rekao je za Telegraf da je istraga u toku.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.