MAJKA UTOPLJENOG DEČAKA (15) U TAMIŠU NEUTEŠNA: Ostavila je tri stvari tamo gde je vozio bicikl
Reka Tamiš, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

pretužno

MAJKA UTOPLJENOG DEČAKA (15) U TAMIŠU NEUTEŠNA: Ostavila je tri stvari tamo gde je vozio bicikl

Dečak je nestao u utorak oko 11 časova, a potraga je okončana u sredu popodne kad je njegovo telo izvučeno iz Tamiša ispod mosta na keju

Objavljeno:

Neutešna majka dečaka Dragana D. (15), utopljenog u Tamišu, danas je na mestu gde je njen sin poslednji put vozio bicikl zalepila njegovu sliku i krst, a ispod fotografije je zapalila sveću.

Neutešna Danijela D. i danas u suzama sedi na keju i pita se šta da radi i za šta da živi. Rekla je da će na mestu gde su izvukli telo njenog sina da postavi ploču sa njegovom slikom.

Sutra će preuzeti telo svog sina, a za sada nije poznato kad je sahrana.

Dečakova bivša devojka je juče zvala Danijelu da joj izjavi saučešće, ali joj slomljena žena rekla da više ne zove i ne dolazi.

Otac utopljenog Dragana živi u Novom Sadu, a kako je istakla Danijela, sin ga je nedavno posetio da bi nakon povratka kući rekao da više neće ići tamo. On se prema Danijelinim rečima 13 godina nije interesovao za sina, ali mu je rekla da mu neće zabraniti da prisustvuje sahrani.

Dečak je nestao u utorak oko 11 časova, a potraga je okončana u sredu popodne kad je njegovo telo izvučeno iz Tamiša ispod mosta na keju.

Sve do tada njegova majka Danijela i drugovi nadali su se da će se negde pojaviti živ iako je pre nestanka nekima nagovestio šta će učiniti. Navodno je ostavio oproštajno pismo u kojem je rekao da traži najbezbolniji način da sebi oduzme život. Dragan je bio dobar plivač, ali je u rancu imao kamenje.

Policija je tragala za Draganom i u noći između utorka i srede, ali ništa osim njegovog bicikla, koji je bio zaključan, nisu uspeli da pronađu. Njegova majka, koja je u sredu ceo dan provela na keju nadajući se čudu ispričala je da je Dragan sa drugarima posle škole otišao da vozi bicikl.

Brinuo ju je njegov nedavni raskid sa devojkom sa kojom je bio samo mesec dana, ali mu je bilo teško zbog okončanja veze.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.