ISPOVEST OCA SLAĐANA KOJI JE STRAVIČNO UBIJEN: Neko je ČARŠAVOM pokušao da ukloni tragove krvi
Potpuno mu je promenjen lični opis, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

TELO POSLATO NA OBDUKCIJU

ISPOVEST OCA SLAĐANA KOJI JE STRAVIČNO UBIJEN: Neko je ČARŠAVOM pokušao da ukloni tragove krvi

Policija je danas obavljala uviđaj u kući u kojoj je Slađan preminuo od posledica mučkog batinanja

Objavljeno:

Na stepeništu i ulaznim vratima sam video tragove krvi. A kada sam ušao u kupatilo, zatekao sam stravičan prizor. Moj sin je ležao na podu, u lokvi krvi, sa mnogobrojnim povredama po glavi i telu. Videle su se i široke modrice preko grudi i stomaka.

Oko mu je bilo zatvoreno. Glava krvava. Potpuno mu je promenjen lični opis. Svuda je bila krv i razbacane stvari, a u uglu je stajao čaršav natopljen krvlju moga deteta.

Ovako Slobodan Stoiljković, otac Slađana Stoiljkovića (42) iz vlasotinačkog sela Prilepac, opisuje trenutak kada je pronašao sina pretučenog do smrti. U kući Slađanovog ujaka, gde se odvijala prava drama, niko ne živi, ali ju je on često obilazio i ponekad bi tu prespavao. Tako je bilo i tragične noći, nakon što je otišao do prodavnice da kupi cigarete.

– Čuli smo se oko 23 sata i on mi je rekao da će tamo da ostane da spava. Ujutru su mi komšije javile da je i dalje upaljeno svetlo, pa sam odmah otišao tamo. Kada sam ušao, još je davao znake života. Lekari su pokušali da mu pruže pomoć, ali je ubrzo preminuo – priča nam Slobodan i dodaje da bi tragičan ishod mogao da bude izbegnut da je njegovog sina neko našao ranije, jer je u međuvremenu izgubio mnogo krvi.

– Kao da je neko, onim čaršavom, pokušao da ukloni te tragove. Šta se desilo, ne mogu da vam kažem, Samo znam da našeg deteta više nema.

Zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, uhapšen je Slađanov komšija S. S. (38). Meštani kažu da su njih dvojica popili po pivo ispred seoske prodavnice, a da su se zatim razišli. Šta se potom dešavalo niko ne zna, ali u selu veruju da je osumnjičeni, u toku noći, došao u kuću u kojoj je Slađan spavao i da ga je tu napao. Motiv brutalnog prebijanja niko ne može ni da nasluti.

Policija je danas obavljala uviđaj u kući u kojoj je Slađan preminuo od posledica mučkog batinanja. Njegovo telo je poslato na obdukciju, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti..

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.