ĆERKA ZATEKLA UBIJENU MAJKU U KUĆI: Pre 5 godina bio je prijavljen za nasilje, svi su znali za užas, ali uzalud
Kuća u kojoj se dogodio zločin, Foto: Foto: Kurir/S.S.

jezivo

ĆERKA ZATEKLA UBIJENU MAJKU U KUĆI: Pre 5 godina bio je prijavljen za nasilje, svi su znali za užas, ali uzalud

Beli K. se nije opirao hapšenju i trenutno se nalazi u pritvoru

Objavljeno:

Telo nasmrt pretučene Gizele K. (64) iz Temerina pronašla je njena ćerka koja se zabrinula što joj se roditelji ne javljaju na telefon.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, Gizelu K. nasmrt je pretukao suprug Beli K. (67). On je uhapšen na licu mesta, a kako je utvrđeno, u trenutku zločina bio je u alkoholisanom stanju.

Komšije ovog bračnog para kažu da je Beli godinama tukao Gizelu K., međutim nesrećna žena se plašila da ga prijavi policiji.

- Tukao ju je i ranije. Oboje su bili skloni alkoholu. Ona je više puta odlazila od njega, ali se uvek vraćala - pričaju komšije.

Kako kažu, i Gizela i Beli su bili penzioneri. Da se u kući dogodio stravičan zločin otkriveno je kada je njihova ćerka Č. došla da proveri da li je sve u redu jer se ni otac ni majka nisu javljali na telefon.

Kako se saznaje, ćerka je u kući zatekla oca i svoju majku bez svesti. U tom trenutku žena već nije davala znake života.

Ćerka je odmah pozvala Hitnu pomoć ni ne sluteći da joj je otac brutalno ubio majku. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene. Lekari su videli da žena ima brojne povrede na telu i shvatili su da je smrt nastupila nasilno te su odmah pozvali policiju.

Telo Gizele K. poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, ali prvi rezultati istrage pokazuju da je nesrećna žena nasmrt pretučena.

Beli K. se nije opirao hapšenju i trenutno se nalazi u pritvoru.

Prijava za nasilje

Kako se nezvanično saznaje, Gizela K. je pre pet godina prvi i jedini put prijavila svog supruga za nasilje u porodici. Međutim, tužilac to delo nije okarakterisao kao nasilje u porodici, jer je prijava bila za svađu, te je Beli K. dobio samo prekršajnu prijavu.

- To nasilje je trajalo 30 godina. S vremena na vreme ju je tukao, a ona se plašila da ga prijavi jer je jednom to uradila i dobio je samo prekršajnu prijavu. Plašila ga se - rekla je komšinica.

Gizela je godinama radila kao krojačica u "Ugledu", dok je Beli nekada bio zaposlen u fabrici kablova.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.