ARKAN OSLIKAN U JAPANU: Pojavio se u uniformi “balkanskih zmajeva” (FOTO)
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Dado Đilas/EPA/Dragovejnovic

PREVIŠE SLIČNOSTI

ARKAN OSLIKAN U JAPANU: Pojavio se u uniformi “balkanskih zmajeva” (FOTO)

Jedna od sličnosti ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič vođa narodne vojske “Balkanski zmajevi” i poznati je internacionalni kriminalac

Objavljeno:

U devetoj epizodi japanske anime serije “Jormungand” pojavljuje se lik Dragana Nikolajeviča Baldre, koji po svemu podseća na komandanta srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića Arkana.

Jedna od sličnosti ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič vođa narodne vojske “Balkanski zmajevi” i poznati je internacionalni kriminalac, piše Opanak.

Dragan Nikolajevič predstavljen je kao muškarac bele puti i krako podšišane kose. Nosi uniformu “balkanskih zmajeva”, a ističe se nadmoćnom ličnošću. Navikao je na bespogovornu pokornost svojih vojnika koji ga veoma poštuju.

Dragan Nikolajevič Baldra
foto: Printscreen/jormungand

Brzo i lako se ljuti, ima nepredvidive postupke, što ga čini vrlo opasnim.

Možda najveća sličnost ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič sin generala koji kao mladić postaje ozloglašeni kriminalac po Evropi.

Dragan Nikolajevič Baldra
foto: Printscreen/jormungand

Nikada nije osuđivan zbog političkih veza njegovog oca. Kasnije osniva grupu “Balkanski zmajevi” koju koristi kao kriminalnu organizaciju koja je, kako je u seriji predstavljeno, angažovana za etničko čišćenje.

(Espreso/Opanak.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.