JEZIV OBRT U SLUČAJU PRETUČENE TRUDNICE! Htela da izazove spontani, fetus uvila u novinu, sve je rekla u policiji?
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

JEZIV OBRT U SLUČAJU PRETUČENE TRUDNICE! Htela da izazove spontani, fetus uvila u novinu, sve je rekla u policiji?

Po njenoj izjavi, fetus od par centimetara je umotala u novinu i bacila iza barake

Objavljeno: 14:19h

Kako su mediji danas preneli, žena je juče popodne dovezena u GAK Višegradska, jer je, od batina koje je pretrpela od nevenčanog supruga, izgubila bebu. Međutim, došlo je do obrta u slučaju.

Kako se saznaje, u policijskoj stanici 24-godišnja Džesika M. izjavila je da je spontani pobačaj i izbacivanje fetusa posledica obilnog krvarenja, koje je po njenom mišljenju nastalo nakon uzimanja nekoliko različitih lekova protiv bolova koje je imala zbog zubobolje.

Navodno, žena je krvarila nekoliko dana, otišla je na pregled kod ginekologa, koji je rekao da ima "rizičnu trudnoću".

Prema Džesikinim rečima ona je otišla kući, nastavila da krvari, tokom mokrenja dobila je trudničke bolove i doživela spontani pobačaj.

Po njenoj izjavi, fetus od par centimetara je umotala u novinu i bacila iza barake.

Žena živi sa jednogodišnjim detetom iz prvog braka, nevenčanim suprugom 25-godišnjim Sinišom J. i njenom familijom u improvizovanoj baraci od drveta i kartona ispod nadvožnjaka u Ulici Španskih boraca na Novom Beogradu.

Navodno, nakon što je izgubila bebu, suprug joj je udario šamar i sa bratom pobegao u nepoznatom pravcu. U toku je potraga za njim.

Džesika je izjavila da je u prethodnom periodu trpela Sinišino psihičko i fizičko maltertiranje, navodno zbog ljubomore.

Ona to nije ozbiljno shvatala i zato nije prijavljivala. Tek nakon gubitka bebe u šestoj nedelji trudnoće, odlučila je da sve prijavi policijskoj stanici, u koju kako kaže, ima poverenje.

Fetus je pronađen i prosleđen na Institut za sudsku medicinu. O slučaju je obavešten tužilac III Osnovnog javnog tužilaštva.

Protiv Siniše J. biće podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Espreso/Pink


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.