UHVAĆENI PERAČI NOVCA NA BATROVCIMA: Carinici u fabričkim šupljinama pronašli čitavo bogatstvo (FOTO)
Zaplenjen novac, Foto: Uprava carine

akcija

UHVAĆENI PERAČI NOVCA NA BATROVCIMA: Carinici u fabričkim šupljinama pronašli čitavo bogatstvo (FOTO)

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osumnjičeni će biti predati u dalju nadležnost Odeljenju za borbu protiv korupcije

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, prilikom kontrole na Graničnom prelazu Batrovci pronašli su ukupno 365.600 evra kod četiri strana državljana.

Policija je na navedenom graničnom prelazu, na ulazu u Republiku Srbiju, kod 49-godišnjeg nemačkog državljanina koji je upravljao automobilom „BMV“ pronašla 237.000 evra, dok se 36-godišnji muškarac nalazio u svojstvu putnika.

Na istom graničnom prelazu, na izlazu iz Republike Srbije, policija je u fabričkim šupljinama ispod menjača u automobilu „ford“ kojim je upravljao 36-godišnji slovenački državljanin pronašla 128.600 evra, dok se 27-godišnji muškarac nalazio u svojstvu suvozača.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osumnjičeni će biti predati u dalju nadležnost Odeljenju za borbu protiv korupcije UKP-a u Novom Sadu i Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.