Koji to kriminalci u Srbiji, umesto u ćeliji, noći provode po BG splavovima?
Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Zorana Jevtić

surova realnost

Koji to kriminalci u Srbiji, umesto u ćeliji, noći provode po BG splavovima?

Posle vesti da je Ivan Pavlović Iker, osuđeni narko diler, pretučen ispred splava River, postavlja se pitanje kako je moguće da on tada nije bio iza rešetaka, pošto je još juna ove godine osuđen za šverc droge na devet i po godina zatvora
Objavljeno:

Prema istraživanju Insajder.neta, od početka ove godine više od 250 osuđenih osoba podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu molbu za odlaganje izvršenja kazne zatvora. Od toga, čak 154 molbe sud je i usvojio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna od molbi za odlaganje kazne zatvora je i ona koju je podneo Ivan Pavlović Iker, čovek kog su proteklog vikenda pretukli ispred splava River. Pavlović je osuđen zbog šverca droge na devet i po godina zatvora. Njemu je, kako nam je rečeno, odložen zatvor zbog “neodložnih poslovnih obaveza”.

Posle vesti da je Ivan Pavlović Iker, osuđeni narko diler, pretučen ispred splava River, postavlja se pitanje kako je moguće da on tada nije bio iza rešetaka, pošto je još juna ove godine osuđen za šverc droge na devet i po godina zatvora.

foto: Nebojša Mandić

Na pitanje Insajder.neta zašto Pavlović nije u zatvoru ako postoji pravosnažna presuda kojom je proglašen krivim, u Prvom osnovnom sudu nam je rečeno da je Pavlović tražio odlaganje izvršenja kazne zatvora zbog neodložnih poslovnih obaveza, što mu je sud, kako su objasnili, nakon uredno priložene dokumentacije i odobrio.

Ivan Pavlović treba da se javi na izvršenje zatvorske kazne zbog šverca kokaina 10. novembra ove godine, rečeno je za Insajder.net.

Međutim, ni tada možda neće otići u zatvor jer na osnovu našeg Zakona o izvršenju krivičnih sankcija osim “neodložnih poslovnih obaveza” osuđeni može odložiti kaznu i zbog drugih razloga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.