SMRT DIMITRIJA OSTALA JE NERAZJAŠNJENA, UBICA JE MRTAV! I danas svima stoji knedla u grlu zbog zločina u Gračanici
Ubijeni Dimitrije, Foto: Prinscreen/Youtube/RTK2

STRAHOTNO

SMRT DIMITRIJA OSTALA JE NERAZJAŠNJENA, UBICA JE MRTAV! I danas svima stoji knedla u grlu zbog zločina u Gračanici

Na Dimitrija je pucao upravo Krasnići koji se nalazio u automobilu marke "Audi"

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnji Dimitrije Popović ubijen je 5. juna 2014 godine oko 2:30 sati u centru Gračanice. Stare rane jutros je otvorila vest o smrti njegovog ubice Albanca Aljberta Krasnićija.

Prema navodima prištinskih medija Krasnići je ubijen sinoć oko 17 časova, a osumnjičeni za njegovu smrt je njegov otac. On je uhapšen i oduzeto mu je oružje za koje se pretpostavlja da je korišćeno za ubistvo. Za sada nema pretpostavke o motivu ubistva.

Tog 5. juna u centru Gračanice hicima iz automatske puške ubijen je učenik Medicinske škole.

Na Dimitrija je pucao upravo Krasnići koji se nalazio u automobilu marke "Audi".

Popović je iz automatskog oružja pogođen u glavu u predelu potiljka i rana je bila prečnika 5 cm, saopštili su tada u Domu zdravlja u Gračanici.

Uviđaj koji su izvršili pripadnici policije i KFOR-a trajao je dva sata, a kasnije su uhapšena dva Albanca, jedan je pušten, a sam Krasnići zbog svirepog ubistva osuđen na zatvorsku kaznu od šest godina zatvora.

Majka ubijenog srpskog mladića Jovanka za medije je ispričala da je kobnog dana sin rekao da ide da provede vreme sa drugovima koji su tog dana završili četvrtu godinu Medicinske škole.

- Rekao mi je: "Pozvali su me drugari da budem s njima večeras". Ja sam se tako osećala loše, rekla sam mu: "Ne znam Dimitrije da li da ideš", a nije bio problematičan, nije nikada pravio probleme pa da se bojim da ga pustim... Na kraju sam rekla: "Dobro, kako ti hoćeš..." Zvali su ga, došli kolima drugari pa ga pokupili, izašao je... Probudim se u 23 sata i pozovem ga, a on kaže: "Ne mogu da se vraćam sada sam po noći, kada celo društvo krene doći ću i ja sa njima". Pomislila sam "pa dobro ajde, bolje da dolazi s društvom..." Probudim se opet i da uzmem telefon, i kažem neću da ga zovem da mu dosađujem - kaže ona. Nakon toga javili su joj užasne vesti...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.