KAN JE BIO META NAPADAČA U CRNOJ GORI? Cetinjanin je preživeo 2 sačekuše u BG-u, svaki put je pogođen na isto mesto
Ilustracija, Foto: Printscreen

jezivo

KAN JE BIO META NAPADAČA U CRNOJ GORI? Cetinjanin je preživeo 2 sačekuše u BG-u, svaki put je pogođen na isto mesto

Ime Marka Ljubiše svojevremeno je dovođeno u vezu s ubistvom Ivana Šćepanovića iz Kraljeva

Objavljeno:

Specijalno državno tužilaštvo u saradnji sektorima Uprave policije u proteklih 10 dana sprečilo je više likvidacija u Tivtu, Budvi, Podgorici i Baru.

Specijalni državni tužilac Saša Čađenović kazao je da je 22. januara jedna osoba trebalo da bude ubijena u Podgorici, a dve na Aerodromu u Tivtu.

Kriminalni plan organizacije je bio da u Podgorici izvrše ubistvo tako što bi bio aktiviran eksploziv ispod auta u pokretu i to na semaforu.

Tužilac Čađenović je kazao da realizacija ovog kriminalnog plana prekinuta u trenutku izvršenja krivičnog dela.

- Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su 27. januara tri osobe koje su prenosile plastični eksploziv velike razorne moći. Slobode su lišeni T.H. M.M. i I.D. Eksploziv je pronađen u vozilu M.M.

Ova grupa je nameravala da izvrši likvidaciju u Baru.

On je ponovio i detalje iz istrage oko hapšenja u Budvi osumnjičenih S.S. i I.L. za koje se veruje da su u jednom lokalu u Budvi trebalo da ubiju Marka Ljubišu koji je inače preživeo opasnu sačekušu 2013. godine, kad je na Novom Beogradu na njegov „golf „ napadač iz „audija“ ispalio više hitaca. Iako su četiri metka pogodila Ljubišu u grudi i vrat, on je uspeo da se domogne Hitne pomoći. Međutim to nije bio prvi put da je na meti napadača.

Prvi put ranjen je u Beogradu, ispred Arene, posle utakmice Partizan - Panatinaikos 2009. godine. I tada je bio pogođen u vrat

Sukob s Delićem

Ime Marka Ljubiše svojevremeno je dovođeno u vezu s ubistvom Ivana Šćepanovića iz Kraljeva, inače bliskog rođaka kontroverznog Budvanina Ivana Delića. Šćepanović je ubijen u Budvi u januaru 2011. godine, ali nikad nije dokazano da je Ljubiša imao bilo kakvu ulogu u toj likvidaciji.

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.