UZNEMIRUJUĆE SLIKE OSVANULE NA FB STRANICI "NISI SAMA": Ispovest anonimne žene nikoga nije ostavila ravnodušnim
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆE SLIKE OSVANULE NA FB STRANICI "NISI SAMA": Ispovest anonimne žene nikoga nije ostavila ravnodušnim

"Ćutala sam 23 godine. O svemu..."

Objavljeno:

Nakon što je na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici "Nisi sama" osvanula anonimna ispovest osobe da je nemili događaj seksualnog zlostavljanja doživela i preživela od strane katoličkog sveštenika, samo dan kasnije osvanule su fotografije modrica, povreda i rana koje će ova osoba pamtiti možda i više nego sam čin zlostavljanja, od istog lica koje ju je zlostavljalo.

Nakon jučerašnje ispovesti o tome kako ju je zlostavljao katolički sveštenik, ista osoba poslala nam je slike povreda uz...

Posted by Nisi sama on Sunday, January 24, 2021

- Ja sam bila silovana od strane tog sveštenika i tada mi je uz pretnju silom sa 16 godina oduzeo nevinost i nastavio sa mnom i dalje da ima jer mi oduzeo ono najčestitije a nikome nisam smela reci... Pretio mi je, ucenjivao me, pratio, zivkao stalno na telefon... A pretukao me je 25.11. posle čega sam ga prijavila. Sutra je 2 meseca od toga i tada me je tukao, šutirao, vukao po podu za ruke i tako me izvukao do stepenice zadnje na dvorište gde je nastavio sa mučenjem kad sam mu rekla da ću ga prijaviti... Ćutala sam 23 godine... Tukao me je i svašta radio sve te godine... Svuda sam bila plava. Šake nisam osećala koliko su bile otečene da puknu. Samo vraćanje od početka me tera na povraćanje, izaziva strah, uznemirenost.. I kada su me iz mupa kada sam ih pozvala zatekli u stanu samu a on pobegao stavili me u kola odvezli u stanicu 5 sati sam davala iskaz od početka kako sam ga upoznala do 25.11. Oca nemam a majka mi je u domu zbog bolesti. Umro je kada sam nepune 2 god imala inače bi ga ubio... Ćutala sam 23 godine. O svemu... O silovanju, trudnoćama, batinama, ucenama, proveranjem... Bolesno zaljubljeni bludnik... - napisala je anonimna devojka u svojoj ispovesti na Fejsbuk stranici "Nisi sama".

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.