OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA PRIJEPOLJCEM KOJI JE SLETEO U LIM! Ronjenje bi predstavljalo veliki rizik za ŽANDARME!
Lim, Foto: Wikipedia

obustava

OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA PRIJEPOLJCEM KOJI JE SLETEO U LIM! Ronjenje bi predstavljalo veliki rizik za ŽANDARME!

Nesreća u Bistrici dogodila se juče oko 8.40 kada je Z.Ž. vozeći iz pravca Prijepolja prilično brzo izašao iz jedne krivine u Bistrici.

Objavljeno:

Na toku Lima kroz mesto Bistrica obustavljena je akcija potrage za Z. Ž. (53) iz Prijepolja koji je juče ujutro automobilom sleteo u nabujalu reku.

Prethodno, ronilački odred Žandarmerije uspeo je da iz čamca, uz pomoć sonara, locira automobil na muljevitom dnu reke, dvadeset metara ispod površine vode, a dvadesetak metara nizvodno od mesta gde je "reno" prijepoljskih registarskih oznaka sleteo u Lim.

Akcija izvlačenja tela Z. Ž. biće nastavljena kada se za to steknu uslovi. Osim toga što je dubok na mestu gde je lociran automobil, Lim je trenutno brz i mutan, zbog čega je procenjeno da bi ovim okolnostima ronjenje predstavljalo rizik za Žandarme. Zato je odlučeno da se sačekaju povoljnije okolnosti za ronjenje, odnosno da se Lim smiri, izbistri i njegov nivo opadne.

Nesreća u Bistrici dogodila se juče oko 8.40 kada je Z.Ž. vozeći iz pravca Prijepolja prilično brzo izašao iz jedne krivine u Bistrici, prešao preko leve kolovozne trake i kod Džurovskog mosta sleteo u reku.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media