OTKRILA MAJKA DEVOJČICE OD 11 GODINA, IDENTITET PEDOFILA! Krio se iza lažnog profila, slao jezive poruke!
Foto: Profimedia

OTKIRIVEN PEDOFIL

OTKRILA MAJKA DEVOJČICE OD 11 GODINA, IDENTITET PEDOFILA! Krio se iza lažnog profila, slao jezive poruke!

Lažno predstavio devojčici kao 12 godišnji dečak, pod lažnim imenom, tražeći od nje gole fotografije uz lascivne poruke

Objavljeno:

D. R. iz Lazarevca, majka 11-godišnje devojčice, otkrila je identitet manijaka, koji se krio iza lažnog profila, kada je preuzela dopisivanje na Instagramu umesto svoje ćerke

- Hajde da se vidimo, sačekaću te kod škole i odvesti u šumu - samo je jedna od užasnih poruka koje je dotični muškarac slao devojčici od 11 godina.

Muškarac G. L. se najpre lažno predstavio devojčici kao 12-godišnji dečak, pod lažnim imenom, tražeći od nje gole fotografije uz lascivne poruke, a potom ju je pozivao da imaju seksualne odnose.

- Ćerka je početkom novembra prošle godine napravila Instagram profil pod uslovom da budu dodati samo drugari iz škole, tj. stvarne osobe sa kojima ima kontakt. Tako je i bilo, stekla je 17 prijatelja, a potom joj je zahtev za praćenje poslao izvesni Stefan Lazić, što je ona prihvatila. Koincidencija je da dete pod tim imenom i prezimenom zaista postoji - priča potresena majka i navodi da ćerka pohađa peti razred u školi koja je u drugom mestu, pa joj je u pomoć pritekla godinu dana starija sestra.

Kako kaže za "Alo!", prvi pokušaj dopisivanja dogodio se 12. novembra kada mu na poslatu poruku niko nije odgovorio. Sutradan je pisao ponovo i raspitivao se koliko devojčica ima godina, na šta su sestre odgovorile "baš te briga".

- Pozvale su me da mi kažu da to nije dečak kog poznaju. Neki unutrašnji instikt mi je govorio da nešto nije u redu, zbog čega sam odlučila da preuzmem dalju prepisku u ćerkino ime. Insistirao je da mu pošalje fotografiju grudi. Tada mi je bilo jasno da je u pitanju pedofil. Odlučila sam da nastavim dopisivanje sa njim, kako bih imala što više dokaza kad ga prijavim - prepričava ovaj nemili događaj majka devojčice.

U daljoj prepisci koja je trajala tri dana, dotični muškarac, ne znajući da se iza profila devojčice krije njena majka, bio je sve otvoreniji i agresivniji u svojoj nameri da iz virtuelnog sveta pređu u realni, predlažući maloletnici da se vide, ali da sve ostane njihova tajna.

- Prvo je rekao da ima 12, a kasnije 18 godina. U jednom trenutku rekla sam da sam ga slagala i da nemam 12, već deset i po godina. Njemu to nije smetalo. Napisao je: "Jedva čekam seks sa tobom." Predlagao je i zajednički život i da će sve biti "naša mala tajna", da ništa ne govorim mami i tati. Bio je uporan da se vidimo. Dao mi je broj telefona i tada sam videla njegovo pravo ime i prezime, a slika je upućivala da se radi o osobi starijoj od 18 godina - navodi D. R. koju su iz organizacije "Stoppedofiliji SP" uputili da zatraži od muškarca da napravi svoju trenutnu fotografiju sa prstom na nosu, kako bi bila sigurna da je u pitanju ista osoba sa kojom se dopisuje i da to preda nadležnim organima.

- Kada je poslao tu fotografiju, njegov identitet je otkriven - kaže majka koja je slučaj prijavila PU Lazarevac.

Slučaj preuzeo VTK

D. R. je nemili događaj prijavila i Nacionalnom kontakt centru za bezbednost dece na internetu 19833 pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

- Identitet muškarca, celokupnu prepisku i screenshotove poslala sam na mejl: bit@mtt.gov.rs što mi je rečeno kada sam pozvala broj 19833, a odnela sam i lično u PU Lazarevac. Dobila sam mejl da je slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.