CRNA RUPA ADE HUJE U KOJOJ SE DEŠAVAJU JEZIVE STVARI! Konobarica tvrdi da nije prvi da nekog napadnu na ovom mestu
Ada Huja, Foto: Filip Plavčić

strašno

CRNA RUPA ADE HUJE U KOJOJ SE DEŠAVAJU JEZIVE STVARI! Konobarica tvrdi da nije prvi da nekog napadnu na ovom mestu

Radnici zaposleni u lokalima na Adi Huji kažu da zaobilaze ovaj deo keja jer je neosvetljen i već je bilo napada na tom mestu

Objavljeno:

Anđela Petrović, radnica kafića na Adi Huji gde je oko 18 sati juče opljačkana, a potom i, kako je saopštila policija, silovana jedanaestogodišnja devojčica, kaže da je policija sinoć dolazila i raspitivala se da li je neko video tri dečaka i devojčicu.

Radnici zaposleni u lokalima na Adi Huji kažu da zaobilaze ovaj deo keja jer je neosvetljen i već je bilo napada na tom mestu.

Kako Anđela kaže, ni ona ni njene kolege sinoć nisu videli ništa osim da policija lampama pretražuje deo keja kod šljunkare

"Taj deo je uveče skroz neosvetljen, ulična rasveta se završava dosta pre šljunkare. Mi smo par puta stavljali refletore tu, ali preko noći nestanu odatle", kaže ona.

Anđela dodaje da se i sama plaši da prolazi tuda jer se "dešava da nekoga presretnu".

"Gazda mi je rekao da vodi računa kad prolazim ovuda, da su se ovde već dešavale razne situacije, naročito devojkama i ženama, da se dešavaju krađe, napadi... Upozorio me da ne idem ovim putem nikako sama. Uvek me ili neko otprati ili odveze do kuće baš iz tog razloga", rekla je ona.

Podsetimo, policija je sinoć podnela krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje.

Sumnja se da je on, oko 18 sati na keju na Adi Huji, uz pretnje napao dve maloletne osobe, ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je jedanaestogodišnju devojčicu seksualno napastvovao.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom sudu, saopštio je MUP.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.