OVE NESREĆE I DANAS SU MISTERIJA! Nije prvi put da Lim odnese život, pod čudnim okolnostima dete je poginula...
Lim, Foto: FOTO: Kurir/ Z.Š.

strašno

OVE NESREĆE I DANAS SU MISTERIJA! Nije prvi put da Lim odnese život, pod čudnim okolnostima dete je poginula...

Međutim, ovo nije prva nesreća da pod nerazjašnjenim okolnostima automobili završe u nabujalom Limu u kome su se ugasili životi, a ove dve nesreće duboko su potresle Srbiju

Objavljeno:

Strašna nesreća dogodila se iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40, kada je automobil sleteo u reku Lim u mestu Bistrica.

Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici u automobilu koji je nestao pod površinom vode se nalazio samo vozač.

Međutim, ovo nije prva nesreća da pod nerazjašnjenim okolnostima automobili završe u nabujalom Limu u kome su se ugasili životi, a ove dve nesreće duboko su potresle Srbiju.

REKA PROGUTALA DEVOJČICU IZ PANČEVA

Tog 17. jula prošle godine reka Lim odnela je život devojčice (11) iz Pančeva, dok su se njen brat (8) i otac I. D. (48) spasili kada je džip BMW, u kome su se nalazili, sleteo u reku Lim u selu Drenova kod Prijepolja.

KLARA
foto: PRIVATNA ARHIVA

Porodica iz Pančeva bila je na odmoru na Zlataru, kada su uveče krenuli ka planini, džip u kome je otac bio sa sinom i ćerkom pod nerazjašnjenim okolnostima prešao je u suprotnu traku, preleteo bedem visok 60 centimetara i survao se u Lim, pisao je Kurir. Dečak i otac uspeli su da se spasu, dok su ronioci sutradan izvukli auto i našli beživtno telo devojčice između prednjih sedišta. U prvoj izjavi koju je dao policiji otac mališana je rekao da se ne seća same nesreće.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: FOTO: Kurir/ Z.Š.

AUTOBUS SLETEO U LIM

Autobus užičkih "Puteva" sleteo je 25. marta pre šest godina u Lim između Brodareva i Gostuna, kako se tada pisalo u autobusu koji je krenuo po radnike u Gostun bio je samo vozač M. K. Autobus je na jednoj krivini prešao na levu stranu i sleteo u Lim.

Telo nastradalog vozača pronađeno je posle dva dana ispod autobusa u koritu reke, a okolnosti pod kojima je došlo do nesreće su i dalje nerazjašnjeni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.