"VIDEO SAM KAKO LEŽI KRVAVA" Suprug žene čije je telo pronađeno kod Zrenjanina pozvao komšiju i rekao da je "pala"
Pronađeno beživotno telo, Foto: esprso.rs

jezivo

"VIDEO SAM KAKO LEŽI KRVAVA" Suprug žene čije je telo pronađeno kod Zrenjanina pozvao komšiju i rekao da je "pala"

Komšija je istakao i da je, kada je došao u kuću za Andrašem, samo minut kasnije, njega zatekao kako pokušava da ispravi neku metalnu stolicu

Objavljeno:

U selu Boka, u opštini Sečanj, sinoć je u krevetu porodične kuće pronađeno telo starice Eržebet Ž. (83), sa povredama na glavi.

Kako je za "Novosti" rekao komšija Zlatko M, njega je sinoć oko 20 sati pozvao Andraš Ž., suprug preminule koga u selu Boka svi znaju pod nadimkom Bandi, i rekao mu da pođe sa njim u kuću zato što je "baba pala".

- Došli smo u kuću i ja sam u nekoj trećoj sobi video nju kako leži, okrvavljena. Video sam da je mrtva, i kada sam mu to rekao on je počeo da jauče - rekao je komšija, i dodao da je Andraš od trenutka navodnog pada Eržike našao vremena da ode do prodavnice i kupi nekoliko piva.

Komšija je istakao i da je, kada je došao u kuću za Andrašem, samo minut kasnije, njega zatekao kako pokušava da ispravi neku metalnu stolicu.

Eržebet je iz Jermenovaca i pre pet godina se zajedno sa Andrašem, svojim drugim suprugom, preselila u staru kuću u selu Boka koju su renovirali. Živeli su od penzije njenog muža iz prethodnog braka.

- Andraš ima dve ćerke iz prethodnog braka, ali je Eržebet bila ljubomorna, i nije mu dozvoljavala da se viđa sa njima. Ona je često bila nabusita, a Andraš je imao preku narav kad popije i često su se čule psovke i vika iz njihove kuće - rekao je komšija Milija B. za "Novosti".

Telo starice je na obdukciji, dok je Andraš Ž. trenutno na psihijatrijskom posmatranju.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.