VELJA NEVOLJA BIO META U TIVTU? Crnogorska policija osujetila plan kriminalne grupe, sprečena je likvidacija
Ilustracija, Foto: Printscreen

šok

VELJA NEVOLJA BIO META U TIVTU? Crnogorska policija osujetila plan kriminalne grupe, sprečena je likvidacija

Policija je navodno privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija dela koja će im biti stavljena na teret

Objavljeno:

Uprava policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom jutros je navodno sprečila planiranje ubistva pripadnika kriminalne grupe.

Likvidacija je navodno trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija osujetila plan kriminalne grupe.

- Za sada možemo da potvrdimo samo da je sprečena jedna likvidacija. Još radimo na tome u saradnji sa SDT-om - rečeno je iz vrha Uprave policije.

Policija je navodno privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija dela koja će im biti stavljena na teret.

Podsećamo, jedan od vođa navijača Partizana Veljko Belivuk i Marko Miljković Mare su privedeni pre četiri dana u kotorsku policijsku stanicu. Oni su prema informacijama bezbednosnih službi Crne Gore bili gosti Radoja Zvicera, navodno, jednog od vođa "kavačkog klana", pa se odmah posumnjalo na to da je upravo meta napadača bio Velja Nevolja koji poslednjih godinu i više blisko sarađuje sa kavčanima.

(Espreso.co.rs/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.