HAOS KOD SMEDEVSKE PALANKE! Napadač 2 godine preti žrtvi, proces nikako da počne i to nije najgore!
Foto: Printscreen/Youtube

HAOS U PALANCI

HAOS KOD SMEDEVSKE PALANKE! Napadač 2 godine preti žrtvi, proces nikako da počne i to nije najgore!

Napad vilama u avgustu zapravo je bio pokušaj ubistva ipak napadač se, nekim čudom, veoma brzo našao na slobodi

Objavljeno:

Godinu i po dana posle napada vilama na Radomira N., na imanju u selu Kusadak kod Smederevske Palanke, ovaj čovek gotovo svakodnevno trpi torturu od strane istog napadača. Podsetimo, kako je jedan portal pisao, u avgustu prošle godine D. M. napao je komšiju Radomira, zamahnuo vilom i pokušao da ga ubode u glavu i nanese teške telesne povrede, a zatim ga ubo u ruku. Pukom srećom Radomir je izvukao živu glavu.

Godinu i po dana kasnije još nije počeo proces za ovo krivično delo, ali represija nad Radomirom N. je kontinuirana.

- Napad vilama u avgustu zapravo je bio pokušaj ubistva. Ipak, napadač se, nekim čudom, veoma brzo našao na slobodi. Napadi i provokacije su se nastavili gotovo svakodnevno. Nekoliko puta D. M. je psovao Radomira i pretio. Taj čovek ovde očigledno može da radi šta god hoće i niko mu ne može ništa. Apeluejem na nadležne da nešto učine, jer taj čovek neće prezati da napadne ponovo. Strahujemo za njegov život - rekao za Kurir rođak Radomira N., a pre nekoliko dana, Radomiru je otrovan pas.

Podsetimo, posle napada u aggustu 2019. godine, na lice mesta je došla policija koja je privela D. M. ali su ga ubrzo pustili iz pritvora, a prema nezvaničnim informacijama u stanici su rekli da nema dežurnog tužioca.

Sud u Velikoj Plani, poslao nam je dopis da procesne radnje treba da počnu u martu, što je inače 20 meseci od napada.

- Povodom Vašeg obraćanja u vezi navedenog predmeta obaveštavam Vas da je podignut optužni predlog od strane OJT u Velikoj Plani, da se predmet pred Osnovnim sudom u Velikoj Plani. Pretres je zakazan za 10. mart 2021. - stoji u odgovoru na pitanje jednog portala

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.