MOJ DARKO TO NIJE URADIO: Supruga optuženog za ubistvo u NIŠKOM BEVERLI HILSU tvrdi da njen muž nije Milošev UBICA
Miloš Radojković, Foto: Printscreen/facebook, Printscreen/Google Maps

da li joj verujete?

MOJ DARKO TO NIJE URADIO: Supruga optuženog za ubistvo u NIŠKOM BEVERLI HILSU tvrdi da njen muž nije Milošev UBICA

Kristina Nedeljković nije iskoristila zakonsko pravo da uskrati svedočenje s obzirom na to da je supruga optuženog, ali je odbila da odgovori na neka od pitanja koje joj je postavio advokat Saša Knežević

Objavljeno:

Svedočenjem Kristine Nedeljković danas je pred Višim sudom u Nišu nastavljeno suđenje njenom suprugu Darku Mitiću (34), optuženom da je 20. novembra 2019. godine ubio Miloša Radojkovića (25). Prema navodima tužilaštva, Darko je Miloša sačekao ispred njegove kuće u niškom naselju Beverli Hils i ispalio u njega 12 hitaca od kojih ga je pogodilo 10. Motiv zločina, kako tvrdi tužilaštvo, je bezobzirna osveta jer mu je Radojković nekoliko meseci pre ubistva zapalio vozilo i to na dan svadbe, pa se Mitić tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena maksimalna kazna predviđena Krivičnim zakonom.

Kristina nije iskoristila zakonsko pravo da uskrati svedočenje s obzirom na to da je supruga optuženog, ali je odbila da odgovori na neka od pitanja koje joj je postavio punomoćnik Radojkovićeve udovice, advokat Saša Knežević. Tvrdila je da Darko nije imao razloga da ubije Miloša, jer kako je isticala, ni ona ni njen suprug nisu verovali da im je on zapalio automobil.

- Bili smo u dobrim odnosima, čak i posle paljevine vozila bila sam prisutna kada je moj suprug pozvao telefonom Miloševu suprugu Miljanu i pitao je šta se to desilo. Nije verovao da je on to učinio ni kada je Miloš uhapšen. Bili smo u super odnosima i do tog događaja i posle toga, viđali smo se na zajedničkim druženjima – rekla je Kristina.

Međutim, kada joj je Knežević predočio iskaz u tužilaštvu u kojem je navela da je još februara 2018. godine rekla Darku da bi trebalo da se distanciraju od Miloša, priznala je da je to istina ali je to objasnila činjenicom da je Radojković bio neveran supruzi, što je ona osuđivala i bojala se da bi Darko mogao krenuti njegovim stopama, pa ga više nije želela u svom društvu.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.