Detalji KRVOPROLIĆA u Kragujevcu: Bivši drugovi se posvađali, Davor izvadio NOŽ, Nemanji se bore za život
Lekari se bore za Nemanjin život, Foto: Printscreen/Youtube

UDARNE INFORMACIJE

Detalji KRVOPROLIĆA u Kragujevcu: Bivši drugovi se posvađali, Davor izvadio NOŽ, Nemanji se bore za život

Denćiću je nakon saslušanja pred tužiocem određen pritvor zbog krivičnog dela pokušaj ubistva

Objavljeno:

Davor Denćić (30) nalazi se u pritvoru jer je u lokalnoj prodavnici u Kragujevcu prekjuče zario nož u grudi svom bivšem drugu Nemanji Nikoliću (26).

Kako saznaje Blic, Denćiću je nakon saslušanja pred tužiocem određen pritvor zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Naime, on je osumnjičen da je u trgovini “Morava” u Ulici Drage Todorovića u Kragujevcu, nakon svađe, svom poznaniku Nemanji zario nož u grudi.

Incident koji se završio u krvi, dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni za pokušaj ubistva.

Krv liptala ispred prodavnice u Kragujevcu: Davor zario sečivo u grudi poznanika, zamalo da pogodi srce

Davor i Nemanja, koji su nekada bili drugovi, ali su, kako saznaje Blic, poslednjih godinu dana bili u svađi, su se sreli u prodavnici. Iz još nepoznatih razloga tu su ušli u sukob, a onda je odjednom Denćić izvadio nož i ubo ga u grudi!

– Denćić je od ranije dobro poznat organima reda i u zatvoru je proveo pet godina zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja – rekla je za “Blic” Vesna Perović, zamenik Višeg javnog tužioca.

Prema nezvaničnim informacijama, sigurnosne kamere u prodavnici snimile su pokušaj ubistva i on će biti korišćen kao dokaz u procesu koji sledi.

Šta je povod svađe nekadašnjih drugara, za sada se ne zna. Lekari se još bore za život ranjenog Nemanje Nikolića. Mladiću je nožem probijeno plućno krilo, a sečivo mu je prošlo tik kraj srca.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.