MILENA RADULOVIĆ SE PONOVO OGLASILA: Imala je jaku poruku za jednu POSEBNU DAMU!
Milena Radulović, Foto: Nemanja Nikolić

nisam sama

MILENA RADULOVIĆ SE PONOVO OGLASILA: Imala je jaku poruku za jednu POSEBNU DAMU!

Glumica je prethodno optužila Miroslava Miku Aleksića da ju je dok je bila maloletna seksualno zlostavljao više puta

Objavljeno:

Mlada glumica Milena Radulović, koja je optužila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, zahvalila se danas na Instagramu inspektorki Vesni Gašić Stojković na svemu.

- Kapa dole za ovu neviđenu ženu i njen profesionalni pristup! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć - evo ko će vam pomoći! Hvala Vesna! Volela bih da sam na Vesnu naišla ranije - napisala je Milena na Instagramu.

Glumica je prethodno optužila Miroslava Miku Aleksića da ju je dok je bila maloletna seksualno zlostavljao više puta.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Aleksića zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je Aleksić u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Glumica Sara Zeljković i još jedna neimenovana devojka danas su u policiji takođe iznele optužbe za seksualno zlostavljanje protiv svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.