OGLASILA SE PONOVO NAKON SVEGA: Imala je da poruči jako važnu stvar!
Foto: Printscreen/Instagram/Youtube

PODRŠKA GLUMICI

OGLASILA SE PONOVO NAKON SVEGA: Imala je da poruči jako važnu stvar!

Glumica Milena Radulović ponovo se oglasila na društvenim mrežama nakon strašne ispovesti da ju je u 17. godini silovao učitelj glume Mika Aleksić

Objavljeno: 16:49h

Glumica se oglasila na društvenim mrežama kako bi objasnila žrtvama zlostavljanja da će njihove izjave, ukoliko to žele, ostati anonimne.

Glumica Milena Radulović ponovo se oglasila na društvenim mrežama nakon strašne ispovesti da ju je u 17. godini silovao učitelj glume Mika Aleksić.

Milena je "repostovala" poruku Sare Zeljković, koja je juče na Instagramu otkrila detalje svojih traumatičnih iskustava, dok je danas naglasila da je bila u policiji i da je njena izjava javna jer je objavila na društvenim mrežama, a potom su je mediji preneli.

"Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su je mediji preuzeli s mojih mreža i objavili je.

Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ako to želite.

Tim putem, želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju.

Ovo je važno da naznačim kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i garantuje anonimnost.

Upravo dolazim iz policije gde sam i zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna.

Bez straha za bolje sutra".

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.