LIZAO IH I PIPKAO? STRAVIČNE OPTUŽBE NA RAČUN MIKE ALEKSIĆA: Ovaj horor je nezamisliv
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Printscreen/Youtube

PRIVEDEN

LIZAO IH I PIPKAO? STRAVIČNE OPTUŽBE NA RAČUN MIKE ALEKSIĆA: Ovaj horor je nezamisliv

On je decenijama u centru grada držao školu glume "Stvar srca" kroz koju su prošla neka od najzvučnijih imena naše glumačke scene

Objavljeno:

Kao bomba je odjeknula vest da je čuveni profesor glume Miroslav Mika Aleksić večeras priveden jer su ga neke od njegovih bivših učenica prijavile za silovanje.

On je decenijama u centru grada držao školu glume "Stvar srca" kroz koju su prošla neka od najzvučnijih imena naše glumačke scene.

Mika Aleksić večeras je priveden u policijsku stanicu na razgovor nakon što se susreo sa optužbama za silovanje. U velikoj ispovesti za jedan beogradski list, glumica Milena Radulović, koja je jedna od devojaka koje su podnele tužbu, opisala je horor kroz koji je prolazila i dodala da nije jedina.

Prema saznanjima Monda, Aleksić je nekolicini danas devojaka a u to vreme devojčica prilazio nakon čega ih je na razne načine seksualno zloupotrebljavao.

"Jednom prilikom pitao je devojčicu kakve su njene grudi i kada legne na leđa da li stoje uspravno ili padaju sa strane", rekao je izvor upućen u dešavanja unutar škole.

Prema njegvim rečima, kod malo starijih devojčica (školu su mogla da pohađaju deca do završetka srednjih škola) interesovao se o njihovim seksualnim aktivnostima, kada su i kako izgubile nevinost i slično.

Kao što je Milena navela u svojoj ispovesti da su se zločini nad decom odigravali za vreme časa, potvrđeno je i sa još nekoliko strana.

"Praktikovao je da skine neku od devojčica koju bi držao u svojoj kancelariji golu, dok on vodi čas u sali koja je odmah pored, a s vremena na vreme ju je obilazio, pipkao i lizao", naveo je izvor Monda i dodao da je bilo devojčica sa kojima je stupao i u seksualne odnose.

Očekuje se da u narednim danima ispliva još informacija vezane za dešavanja u, do skora jednoj od najboljih škola glume u Srbiji, a posle ovog skandala školi užasa.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.