PIJANA BATINAMA OTERALA POZNANIKA: U Bačkoj Palanci žena osumnjičena da je posle svađe teško povredila njega
Podneta krivična prijava, Foto: Printscreen/Youtube

ISTRAGA

PIJANA BATINAMA OTERALA POZNANIKA: U Bačkoj Palanci žena osumnjičena da je posle svađe teško povredila njega

Njih dvoje se, kako saznajemo, poznaju odranije jer su zajedno radili na nekim sezonskim poslovima

Objavljeno:

U Bačkoj Palanci, u noći između utorka i srede, dvadesetčetvorogodišnja J. K. je tukla 14 godina starijeg N. S., a na taj potez se, kako nezvanično saznajemo, odlučila da bi ga sprečila da ponovo uđe u njenu kuću. Zbog sumnje da mu je nanela teške povrede, protiv nje će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Njih dvoje se, kako saznajemo, poznaju odranije jer su zajedno radili na nekim sezonskim poslovima. Te večeri zajedno su bili u njenoj kući i pili alkohol, a onda se ona u jednom trenutku, navodno, naljutila na njega i isterala ga napolje.

On se, međutim, ubrzo ponovo vratio, uporan u nameri da ponovo uđe unutra, ali mu J. K. to nije dozvoljavala. Ne želeći da deca gledaju tu scenu i njenu prepirku sa nasrtljivim muškarcem, ona je ga ponovo izbacila napolje, a zatim počela da ga udara.

- Udarala ga je rukama i nogama kako bi ga sprečila da ponovo uđe unutra - saznajemo od izvora iz istrage. - Muškarac je posle dobijenih batina otišao, a oko jedan sat posle ponoći, jedan meštanin video ga je kako povređen leži na ulici i pozvao policiju.

Odmah je odveden u Dom zdravlja gde mu je ukazana prva pomoć, a lekarima je, kako saznajemo, najpre rekao da je pao sa bicikla i da je tako zadobio povrede. Ispostavilo se, međutim, da nije bilo baš tako, pa je ubrzo pronađena J. K., koja se sumnjiči da mu je nanela teške povrede. Kako saznajemo, testiranjem je utvrđeno da je J. K. imala 2,1 promil alkohola u organizmu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.