POZNATE LIČNOSTI ZA VOLANOM KAO MUVE BEZ GLAVE: Glumac vozio više od 200 na sat, Dara daje bogatstvo na kazne...
Ilustracija, Foto: Marina Lopačić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

bahato

POZNATE LIČNOSTI ZA VOLANOM KAO MUVE BEZ GLAVE: Glumac vozio više od 200 na sat, Dara daje bogatstvo na kazne...

Poslednji u nizu slučajeva je bahata vožnja košarkaša Dejana Bodiroge koji je sa 174 kilometara na čas preleteo deo Novog Beograda

Objavljeno:

Pevači, pevačice, sportisti i glumci kao da se utrkuju čiji automobil može više da "nagari". Tako smo svedoci brojnih brzih vožnji javnih ličnosti koji krše zakon, ugrožavaju bezbednost drugih u saobraćaju, ali i svoje živote.

Poslednji u nizu slučajeva je bahata vožnja košarkaša Dejana Bodiroge koji je sa 174 kilometara na čas preleteo deo Novog Beograda, a pukom srećom je izbegnuta saobraćajka, međutim, nije jedini, pogledajmo koje su to pozante ličnosti jurcale skupocenim vozilima mimo zakona.

Sandra Obradović
Sandra Obradovićfoto: Printscreen/ Instagram/ missobradovic

SANDRA OBRADOVIĆ MRTVA PIJANA IZAZVALA LANČANI

Sandra Obradović privedena je početkom avgusta u subotu u policijsku stanicu 29. novembar zbog toga što je pod uticajem alkohola izazvala lančani sudar na Novom Beogradu, a danas je sklopila sa Trećim osnovnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

Starleta je svojim kolima udarila u tri parkirana vozila i počinila veću materijalnu štetu, a troje dece, koja su se zatekla u trenutku nesreće na trotoaru, prošla su sa lakšim telesnim povredama.

Dejan Bodiroga
Dejan Bodirogafoto: Zorana Jevtić

BODIROGA 174 KILOMETARA NA SAT JURIO PRESTONICOM

Košarkaš i reprezentativac Dejan Bodiroga uhvaćen je preksinoć dok je svojim "maseratijem" jurio 174 kilometra na sat tamo gde je dozvoljeno samo 80, a njega je presretač MUP zaustavio na relaciji od pumpe "Zmaj" ka Gazeli, nedaleko od Beogradske arene, gde je rekao policajcu da nije primetio koliko brzo ide, pukom srećom sudar nije izazvan, a Bodiroga će biti kažnjen za brzu vožnju.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: Instagramscreen

DARKO DIVLJAO, JEDVA OSTAO ŽIV

Slučaja Darka Lazića gotovo da se svako seća. U oktobru 2018. godine, zbog brze vožnje jedva je ostao živ. Tog jutra vozio je bez vozačke dozvole BMW Z4 i brzinom od 100 do 150 km/h sleteo je s puta na ulazu u njegovo selo Brestač. Pevač je sa teškim telesnim povredama prevezen u KBC Zemun i dugo se oporavljao. Lazić je dva puta zaustavljen zbog prekoračenja brzine pre saobraćajne nezgode. Prvi put je zaustavljen u Beogradu 2015. godine, gde je vozio brže od dozvoljene brzine, takođe, i naredne godine je zaustavljen u mestu Umčari.

I pevačice Aleksandru Mladenović ali i Daru Bubamaru zaustavljala je saobraćajna policija. Mladenovićku je brza vožnja koštala dva kaznena boda, zabranu upravljanaja vozilom mesec dana i 15. 000 dinara. Dok je Dara i sama priznala da na kazne godišnje da oko 1000 evra "najviše mi naplaćuju parking, ali i slikanje po centru na semaforima i tako sve plaćam.." izjavila je u svom stilu za medije Dara.

Pored pevača tu su i poznati glumci, Branislav Lečić zaustavljen je novembru 2017 godine, kada je, kako su mediji pisali, policijski radar registrovao da je vozio 145 km/h na delu puta gde je dozvoljena brzina 80 km/h. Pored njega tu je i glumac Sergej Trifunović koga je policija zaustavila u avgustu prošle godine kod Dobanovaca jer je automobilom "BMW" vozio više od 200 km/h na delu puta gde je ograničenje 130 km/h.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.