Penzioner saobraćajcu opsovao Vučića, pa popio kaznu od 60.000 dinara!
Foto: Fonet

preselo mu

Penzioner saobraćajcu opsovao Vučića, pa popio kaznu od 60.000 dinara!

Penzioner iz Gornjeg Milanovca je kažnjen sa 55.000 dinara jer je dok je prolazio pored saobraćajca na Ibarskoj magistrali opsovao premijera, piše Morava Info.
Objavljeno:

Čak 60.000 dinara koštaće Ratka Jerinića (68) to što je saobraćajcu opsovao premijera Srbije Aleksandra Vučića! Toliko, naime, iznosi prekršajna kazna izrečena penzioneru iz Gornjeg Milanovca, zbog ”masne” psovke u kojoj je pominje premijer.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jerinić, penzioner sa mesečnim primanjem od 25.000 dinara, neće po dobru pamtiti 17. avgust i prolazak Ibarskom magistralom kroz Ljig. Kako stoji u presudi Prekršajnog suda u Valjevu, Jerinić je tod dana ”vređanjem ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti” prekršio javni red i mir tako što je policajcu Zoranu Miliću dobacio ”j… te Vučić u usta”!

foto: Fonet

Time je, kaže se u presudi, izvršio prekršaj iz člana 22. stav 1 Zakona o javnom redu i miru, za šta mu je odrezana kazna od 55.000 dinara, uz dodatnih 5.000 dinara zbog nenošenja lične karte, te još 5.000 dinara za troškove prekršajnog postupka. Ako iznos ne uplati u roku od 15 dana, Jeriniću preti dva meseca zatvora, s obzirom da jedan zatvorski dan košta 1.000 dinara.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.