POLICAJKA MAJA OPET NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Pištolj svog kuma bacila u kontejner ODMAH POSLE UBISTVA!
Printscreen/ Davorin Baltić, Foto: Printscreen/Youtube

hronika

POLICAJKA MAJA OPET NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Pištolj svog kuma bacila u kontejner ODMAH POSLE UBISTVA!

Baltić je ubijen 1. januara 2018. godine u večernjim satima izrešetan ispred kuće u kojoj je boravio na Vračaru

Objavljeno:

Suđenje Mariji Nikolić povodom optužbi da je nakon ubistva Davorina Baltića, sa kojim je bila u kolima kada je izrešetan, njegov pištolj izvadila iz automobila i bacila ga u kontejner u susednoj ulici okončano je danas u Višem sudu u Beogradu.

Nakon izlaganja završnih reči tužilaštva i odbrane sud je zakazao objavu prvostepene presude za petak, 15. januar, rečeno je Tanjugu u Višem sudu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nedavno je korigovalo deo optužnice protiv Marije Nikolić u delu koji se odnosi na njenu uračunljivost, pa se više ne tereti da je krivično delo izvršila u uračunljivom stanju, već u stanju bitno smanjene uračunljivosti.

I dalje se međutim tereti za krivično delo nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, a okolnost umanjene uračunljivosti može da utiče na visinu kazne koju će joj sud izreći, ukoliko zaključi da je kriva.

- Do izmene ove okolnosti došlo je nakon argumentovanog veštačenja da je Nikolićeva delovala u stanju velikog intenziteta straha i uplašenosti, budući da je bila u kolima sa ubijenim Baltićem kada je pucano na njega - rečeno je ranije Tanjugu u tužilaštvu.

Baltić je ubijen 1. januara 2018. godine u večernjim satima izrešetan ispred kuće u kojoj je boravio na Vračaru.

Nikolićevoj se sudi zbog krivičnog dela nedozvoljeno nošenje oružja, jer je nakon ubistva Baltića, njegov pištolj izvadila iz automobila i bacila ga u kontejner u susednoj ulici.

Mediji za Baltića pišu da je bio član "kavačkog klana" iz Crne Gore, koji je u višegodišnjem sukobu sa "škaljarskim klanom".

Marija Nikolić je kuma Blatićeve supruge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.