POLICIJA JE DOBRO OBAVILA POSAO I UHAPSILA BAHATOG VOZAČA: Ministar Vulin spomenuo stravičnu nesreću u Nišu!
On je istakao da je bahati vozač uhapšen, Foto: Printscreen TV Pink

VAŽNA TEMA

POLICIJA JE DOBRO OBAVILA POSAO I UHAPSILA BAHATOG VOZAČA: Ministar Vulin spomenuo stravičnu nesreću u Nišu!

On je istakao da je bahati vozač uhapšen i da je policija dobro obavila svoj posao

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je u večerašnjoj emisiji "Hit tvit" na Pink-u govorio o saobraćajnoj nesreći u Nišu kada su nastradale dve osobe pre nekoliko dana.

On je istakao da je bahati vozač uhapšen i da je policija dobro obavila svoj posao.

"Ta količina gadosti...da vas neko optuži da zataškavate nesreću, smrt ljudi. Uhapšen je bahati vozač i predat nadležnim organima. Policija je dobro odradila svoj posao i to dobro", rekao je Vulin.

Vulin je istakao da policija nije objavila puno ime bahatog vozača jer to ne može da uradi, već može da objavi samo inicijale.

On je rekao da je na putevima u prošloj godini poginulo oko 500 ljudi, to je manje nego ranijih godina, ali taj broj treba da bude manji - oko 300.

"Kada govorimo o saobraćaju to moramo da radimo zajedno, od edukacije do kamera. Sutra sam u Nišu i videćemo šta treba da uradimo", rekao je Vulin i dodao da Nišlije imaju pravo da budu i zadovoljne i nezadovoljne.

"Njihovo pravo je da budu zabrinuti, moje je da ih razumem. Statistike su dobre, ali je važno da li se ljudi osećaju bezbedno", naveo je Vulin i dodao:

"Sutra ujutru ću imati sastanak sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Saobraćajne policije, ako neko nije dovoljno dobro radio, nije nikakav problem da se to promeni".

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.