POKUŠAO DA SILUJE ŽENU, SADA JE I PRIZNAO: Branila se NOŽEM! Užasno!
Jezivo, Foto: Printscreen/Youtube

jezivo

POKUŠAO DA SILUJE ŽENU, SADA JE I PRIZNAO: Branila se NOŽEM! Užasno!

Pojedini mediji preneli su da je osumnjičeni mušlarac u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola, ali to za sada nije zvanično saopšteno

Objavljeno:

Virđinel J. (36) iz sela Kličevac kod Požarevca priznao je da je ubio Radinku Kostić (87) u njenoj kući u okolini Požarevca i njemu je određen pritvor do 30 dana, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, Virđinela J, inače srpski državljanin rumunskog porekla je ispričao da je došao u kuću nesrećne starice sa namerom da je siluje u noći između 4. i 5. januara.

Nesrećna žena u tom trenutku je bila sama u kući, pošto joj je ćerka udata u Požarevcu a sin joj, kako su meštani ispričali, radi u Italiji.

Ne želeći da padne u ruke monstruma, starica ga je odgurnula od sebe i dohvatila nož kojim ga je posekla po ruci. Međutim, osumnjičeni Virđinela joj je oteo oružje i najpre je isekao po stomaku, a onda joj je prerezao vrat. Potom je pobegao iz staričine kuće, a telo sa brojnim tragovima je pronađeno u utorak ujutru.

Virđinel inače nije nepoznata osoba Radinki, pošto je duže vreme obavljao zidarske i majstorske polsove na njenoj kući, a veruje se da joj je presudio želeći da prikrije pokušaj silovanja.

Već u samom startu, prema užasnim povredama na Radinkinom telu, utvrđeno je da je reč o jezivom zločinu i požarevačka policija je saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom odmah krenula da traga za počiniocem. Za manje od 24 sata su pronašli Virđinela J. i priveli ga.

Pojedini mediji preneli su da je osumnjičeni mušlarac u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola, ali to za sada nije zvanično saopšteno.

Ukoliko se dokaže da je kriv, mogao bi da završi na višedecenijskoj robiji.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.