KRENULI DA SEKU BADNJAK, PA SE POSVAĐALI: Opalio KOMŠIJU sekirom po GLAVI u LESKOVCU!
Leskovačke pijace i trgovi ove godine bez obzira na pandemiju korona virusaom su zatrpane svakojakim badnjacima „za svačji džep“, Foto: preentscreen/facebook

užas!

KRENULI DA SEKU BADNJAK, PA SE POSVAĐALI: Opalio KOMŠIJU sekirom po GLAVI u LESKOVCU!

Povređeni mladić je urgentno medicinski zbrinut

Objavljeno:

Pripadnici leskovačke policije na ovogodišnji Badnji dan uhapsili su i priveli pravdi M.S. (28) iz okoline Leskovca,zbog postojanja osnova sumnje u izvršenju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti i nanošenje teških telesnih povreda drugom licu.

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj policiji okrivljeni M.S. je nakon banalne rasparave sa bližim pozaninikom tupim delom šumarske sekirice više puta udario u predelu glave oštećenog (38),nanevši mu pritom teže telesne povrede opasne po život. Incident se navodno dogodio,u obližnjem selu, noć uoči odlaska u šumu radi seče badnjaka.

Povređeni mladić je urgentno medicinski zbrinut a napasnik M.S. uhapšen vrlo brzo po dolasku policije.Njemu je odredjeno policijsko zadržavanje od 48 sati i on će kako saznajemo odmah nakon Bopžića biti priveden na saslušanje pred javnim tužiocem Višeg suda u Leskovcu.

Skoro svake godine u cik zore,u vreme kada se predhodna noć odvaja od Badnjeg jutra, „horda“ mladih ljudi sa raznoraznim sekiricama i testerama opremljeni dobrom rakijom „mučenicom“ kreće u zabrane podplaninskih sela i zaseoka. I tamo uz iće i piće i pesmu iz sveg grla, se poseku hrastove mladice često nekontrolisano i više nego što je ikom poptrebno… Leskovačke pijace i trgovi ove godine bez obzira na pandemiju korona virusaom su zatrpane svakojakim badnjacima „za svačji džep“,ali i raznoraznim „posnim“dajkonijama od šećera i bundeve kojima bi se ovogodišnje Badnje veče i Božić obeležili mnogo bolje od prošle godine ali i svojih komšija…

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.