PRESTANITE DA DECI KUPUJETE BESNA KOLA"Apel ćerke poginulog Nišlije kojeg je "audi smrti" pokosio na trotoaru
Pokojni Dejan Ilić (48) je bio poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris, Foto: Profimedia, Dado Djilas

TRAGEDIJA

PRESTANITE DA DECI KUPUJETE BESNA KOLA"Apel ćerke poginulog Nišlije kojeg je "audi smrti" pokosio na trotoaru

Nesreća se desila sinoć oko 20.40 sati na Bulevaru Medijana

Objavljeno: 17:18h

Nakon stravične vesti da su u Nišu stradali jedan dečak i jedan muškarac, kada je na njih naleteo automobil dok su hodali trotoarom, oglasila se i ćerka stradalog Dejana Ilića (48).

- Noćas je moj otac nastradao na trotoaru, na potezu kod DIS, gde ga je pregazio neki devetnaetstogodišnjak, novim "audijem", koji je imao veliku kubikažu. Napravivši niz prekršaja čime je oduzeo dva mlada života, oduzeo je i život oca tri deteta koja su ćekala da se tata vrati iz šetnje i spremi im večeru... Ovim putem apelujem na sve institucije koje će se baviti ovim slučajem da samo savesno rade posao i shvate i razumeju sve ono kroz šta mi žrtve prolazimo i drugi koji se nađu u takvoj situaciji. Sa druge strane apelujem na roditelje da se malo više pozabave decom, šta gledaju, ko su im uzori i gde i odakle potiče taj način, vid, ponašanja. P.S. da prestanu deci od 18 godina da kupuju tzv. "besna kola" kojim će oni da kose naše sugrađane. Poslednji pozdrav, Gabi 23, Toni 20, Teo 5. Hvala - napisala je sinoć Dejanova ćerka.

Noćas je moj otac nastradao na trotoaru, na potezu kod disa gde ga je pregazio neki devetnaetstogodišnjak, novim...

Posted by Габријела Илић on Уторак, 05. јануар 2021.

Nesreća se desila sinoć oko 20.40 sati na Bulevaru Medijana.

Pokojni Dejan Ilić (48) je bio poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris.

Ilić je stradao na putu ka bolnici. Na licu mesta poginuo je jedan dečak, dvanaestogodišnji A. P, koji je od siline udarca završio sa druge strane ograde Vodovoda.

"Audi" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić je prema izjavama očevidaca Bulevarom Medijana vozio iz pravca tržnog centra, kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake. Očevici kažu da je prizor bio stravičan.

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario dečaka kojeg je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je na licu mesta ostao mrtav. Muškarca je pokupila Hitna pomoć, čujem da je on veoma teško povređen - kazao je sinoć jedan Nišlija koji se zatekao na mestu nesreće.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.