MAJKA I ĆERKA IZ PAKLA! Podvodile devojke za 1.000 dinara, a svedoke zastrašivala rođaka
Ilustracija, Foto: Kurir.rs/ T.S.

jezivo

MAJKA I ĆERKA IZ PAKLA! Podvodile devojke za 1.000 dinara, a svedoke zastrašivala rođaka

Ukoliko bi odbile da se prostituiše bile su kažnjavanje, zabranjivan im je kontakt sa porodicom

Objavljeno:

Obrenovačka policija uhapsila je A. N. zbog sumnje da je ometala istragu koja se vodi protiv majke i ćerke, J.N. i Đ.N. zbog sumnje da su trgovale ljudima. Kako saznajemo, A. N. se sumnjiči da je nakon hapšenja majke i ćerke pretila svedocima i oštećenima u ovom postupku.

Podsetimo, policija je pre dve nedelje, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, privela J. N. i njenu trudnu ćerku Đ. N., jer su, kako se sumnja, dve devojke držale u zatočeništvu, podvodile muškarcima za oko 1.000 dinara, terale ih da na sebe preuzimaju krivicu za krivična dela koja su one činile i davale im narkotike. - Oštećene devojke su bile primoravane da dnevno zarade po 100 evra, pružajući seksualne usluge klijentima, koje su im osumnjičene pronalazile. Ukoliko bi odbile da se prostituiše bile su kažnjavanje, zabranjivan im je kontakt sa porodicom i ostajale su zaključane u stanu - podseća izvor iz istrage. Izvor otkriva da je po hapšenju osumnjičenih žena, usledilo još jedno hapšenje, lisice su stavljene i njihovoj rođaci zbog ometanja istrage.

- A. N. se sumnjiči da je pretila svedocima i oštećenim devojkama da ne smeju da svedoče protiv J. N. i Đ. N. - priča naš izvor i nastavlja: - Cela ta porodica u Obrenovcu je poznata kao problematična, svi su već dobro poznati policiji po različitim krivičnim delima. Kada su J. N. i Đ. N. uhapšene, utvrđeno je da su "radile" sa svojim rođacima S. N. i Ž. N., koji se već nalaze na izdržavanju višegodišnjih zatvorskih kazni, ali i sa još jednim saučesnikom Ž. N., koji je takođe u zatvoru - naveo je sagovornik Kurira. A. N. je saslušana pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Obrenovcu, koje je zatražilo određivanje pritvora.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.