SRBIJO, BUDI SE! Riđokosi dečko uvek je imao osmeh, sad ga nigde nema! OVO PISMO VRIŠTI DA BUDE PROČITANO
Jezivo, Foto: Facebook

ljudi, pokrenite se hitno

SRBIJO, BUDI SE! Riđokosi dečko uvek je imao osmeh, sad ga nigde nema! OVO PISMO VRIŠTI DA BUDE PROČITANO

Mladić je nestao pre 7 dana, a ovo je pismo koje vrišti da bude pročitano

Objavljeno:

O mladiću Milanu Iliću koji je nestao pre nekoliko dana svakodnevno se piše u medijima. Šeruje se njegova slika, svi ga traže danonoćno. Na društvenim mrežama tako se pojavilo pismo jedne njegove poznanice koje vrišti da bude pročitano.

Ono mnogo govori o nestalom momku. Uostalom, pročitajte i sami:

- Pre tačno 7 dana nestao je mladić, Milan Ilić, 34. god. iz Donjeg Milanovca. Prepoznatljiv po osmehu, po izuzetnom odnosu prema svima, po riđoj kosi, po svojim riđim psima. Govori 3 svetska jezika. Sve i da nije ništa od ovoga, nije dugme, nije komad nečega što krojeći bacimo kao višak. Čovek je i to dobar čovek čija porodica već 7 dana iznova sahranjuje i oživaljava svoje dete. On je građanin ove zemlje, on je deo sistema ove zemlje. Policija jedne male sredine kakav je Gornji Milanovac je uradila svoj deo posla, drugari su organizovano tražili Milančeta i to je to. Neka žuta štampa je objavila da je nestao. I....pitam se, ima li običan, mlad, nasmejan čovek pravo da država učini nešto konkretno, da roditelji dobiju pravu informaciju. Gorska služba, helikopteri, ronilačke službe....kako pokrenuti svu tu mašineriju za jednog nasmejanog Milana? Bio je i jeste građanin ove zemlje. Ima pravo da bude nađen. Ima pravo da se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom digne buka u vezi sa njim kao i sa bilo kim ko je do sada nestajao.

- Molimo vas da se Milan ne zaboravi.

- Nismo bili prijatelji, ja sam dosta starija od njega, znam ga sa plaže, iz kafića, sa ulice...i bio mi je, i danas je, jako drag. Jedan od onih koji vam se i sa velike udaljenosti javi i veselo maše.

- Ako neko, na bilo koji način može da pomogne, neka se javi Stanici policije, njegovim roditeljima, braći, bilo kome...Molim vas da Milanče ne ostane statistika...da se Milan ne zaboravi.

Ovo na slici je Milan sa svojim sestrićem. Ovo je mladić kog nema. A do pre 7 dana bio je deo naših života. Ovo je građanin ove države i država mora da pokaže interesovanje za njega. Nije dugme, nije čestica, sin je i brat" - napisala je ova žena na Fejsbuku.

(Espreso/Facebook)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.