MARIJA JE BILA BOLESNA, ALI SE NIJE LEČILA OD KORONE: Rano jutros je skočila sa prozora bolnice
Policija, Foto: Kurir/T. Ilić

tragedija

MARIJA JE BILA BOLESNA, ALI SE NIJE LEČILA OD KORONE: Rano jutros je skočila sa prozora bolnice

Kako saznajemo, Marija V. nije bila u kovid sistemu bolnice i nije bolovala od virusa korone, bila je pacijent na odeljenju pulmologije, a kako se našla na sedmom spratu bolnice, nije poznato

Objavljeno:

Druga tragedija se dogodila ovog meseca u subotičkoj Opštoj bolnici. Jutros, posle 4 časa i 30 minuta Marija V. (70) je skočila sa sedmog sprata i preminula, a pre deseatk dana je kovid pacijent izašao sa bolničkog odeljenja i preminuo iza bolničke zgrade.

Kako saznajemo, Marija V. nije bila u kovid sistemu bolnice i nije bolovala od virusa korone, bila je pacijent na odeljenju pulmologije, a kako se našla na sedmom spratu bolnice, nije poznato. Pred zoru je skočila sa sedmog sprata bolničke zgrade, a nezvanično saznajemo da se lečila od hronične bolesti duže vreme.

U Subotičkoj policiji potvrdili su za Informer, da je žena skočila sa sedmog sprata Bolnice.

- Nakon izlaska policijskih službenika, žena je u tim trenucima jedva davala znake života, a policija je konstatovala pad sa sedmog sprata, kažu iz MUP-a Subotice.

U Opštoj bolnici dodaju, da je žena posle pada ubrzo preminula, u ranim jutarnjim satima.

- Pacijentkinja je bila na odeljenju pulmologije i nije bila u kovid delu bolničkog sistema, a ubrzo je preminula nakon pada, potvrdili su iz Bolnice.

Okolnosti ove tragedije koja se dogodila u subotičkoj bolnici nisu za sada poznate, a rečeno je da preminula žena nije bila kovid pacijent.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.