JUTKU STIGLA PRAVDA POSLE 2 GODINE! Da li je dovoljna kazna koju je dobio? OGLASILA SE I MARIJA, NJEGOVA ŽRTVA
Milutin Jeličić/Marija Lukić, Foto: Espreso, Filip Plavčić

kraj agonije

JUTKU STIGLA PRAVDA POSLE 2 GODINE! Da li je dovoljna kazna koju je dobio? OGLASILA SE I MARIJA, NJEGOVA ŽRTVA

Nisam još dobila zvanično informaciju kada Jeličić ide na odsluženje kazne - rekla je Marija

Objavljeno:

Milutin Jeličić Jutka dužan je da se 20. januara javi na izdržavanje tromesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad sekretaricom Marijom Lukić.

Tako će proces koji traje dve godine konačno biti okončan na jedini pravedan način, slanjem u zatvor čoveka koji je svoj položaj i moć koristio za napastovanje svojih saradnica.

Informacija da će Jutka morati da se javi u zatvor 20. januara stigla je juče iz Osnovnog suda u Brusu, piše Blic.

Utisci nakon konačne presude su se slegli i sada zaista mislim da smo uradili nešto veliko i da je sva ova borba koja je bila dugotrajna i mučna imala smisla, kaže Marija.

"Pravosnažna i izvršna presuda Osnovnog suda u Kruševcu primljena je u Osnovni sud u Brus 16. decembra, nakon čega su formirani spisi predmeta izvršenja kazne zatvora. Osnovni sud u Brusu u postupku izvršenje kazne prema osuđenom Milutinu Jeličiću postupio je u skladu sa Zakonom i osuđenog uputio na izvršenje kazne zatvora u Okružni zatvor u Kruševac. Nalogom je određeno da je osuđeni dužan da se javi u zatvor dana 20. januara 2021. godine. Nalog za upućivanje na izdržavanje kazne zatvora osuđeni je primio na dan 21. decembra 2020. Nalog je dostavljen i Okružnom zatvoru u Kruševcu...", napisali su iz Suda u Brusu.

Marija: Srećna sam jer će pravda biti zadovoljena

Marija Lukić kaže za "Blic" da je zadovoljna što će Jeličić uskoro otići na odsluženje kazne.

- Utisci nakon što smo saznali konačnu presudu su se slegli i sada zaista mislim da smo uradili nešto veliko i da je sva ova borba koja je bila dugotrajna i mučna, imala smisla. Nisam još dobila zvanično informaciju kada Jeličić ide na odsluženje kazne, ali ako je tačno to što mi kažete, onda sam srećna što će pravda biti zadovoljena, a on kažnjen za sve što mi je uradio - kaže ona.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.