UHAPŠEN NEBOJŠA STRUGAR, PANIKA NA ESTRADI: Plaše se da ih je BELEŽIO!
Pnika, panika, Foto: Filip Plavčić

mutni poslovi

UHAPŠEN NEBOJŠA STRUGAR, PANIKA NA ESTRADI: Plaše se da ih je BELEŽIO!

Da podsetimo, srpska policija uhapsila je Nebojšu Strugara, označenog kao vođu grupe, Nebojšu Bojovića i A. J. i S. Š., koji se sumnjiče da su sa još jednim saučesnikom opljačkali prodavnicu "Brege" u tržnom centru

Objavljeno:

Srpska estrada je u panici nakon saznanja da je poznati zlatar Nebojša Bojović, inače brat Luke Bojovića, koji se nalazi na odsluženju kazne u Španiji, uhapšen sa "pink panterima"! Pripadnici ove bande su osumnjičeni da su u Diseldorfu ukrali 41 sat i narukvicu luksuznog švajcarskog brenda "brege", a upravo su naše poznate ličnosti godinama kupovale skupocenosti od Bojovića! Kako Kurir saznaje, pevači, ali i sportisti i biznismeni, u strahu su da ih policija ne pozove na saslušanje jer strahuju da je "Bojović beležio kupce, ali i dužnike".

Gogin kum

Da podsetimo, srpska policija uhapsila je Nebojšu Strugara, označenog kao vođu grupe, Nebojšu Bojovića i A. J. i S. Š., koji se sumnjiče da su sa još jednim saučesnikom opljačkali prodavnicu "Brege" u tržnom centru. Kako je utvrđeno, A. J. i S. Š. su kolima uleteli u centar, polupali stakla i u munjevitoj akciji pokupili satove i narukvicu. Samo devet dana kasnije uhapšeni su u Beogradu, blizu stana Nebojše Strugara, koji je priveden dok se nalazio s Bojovićem.

- Sumnja se da je brat Luke Bojovića uz pomoć Pink Pantera hteo da dođe do luksuzne robe koju bi kasnije prodavao u svojoj juvelirnici. On je ovde bio posrednik. Inače je poznat kao dobar prijatelj brojnih srpskih estradnjaka, koji su se godinama snabdevali nakitom kod njega - kaže naš izvor iz istrage.

Naime, Bojović je izuzetno blizak sa mnogo srpskih starleta, pevača, učesnika rijalitija, a čak je i kumovao pevačici Gogi Sekulić na njenom prvom venčanju. - Nebojša je poznat kao zlatar sa zaista izuzetnim komadima nakita i prosto je bio prestiž kupovati dragocenosti kod njega. Sada se ispituje da li možda još dragulja koje je imao u zlatari potiču iz krađa Pink Pantera, kao i da li je ovakav obrazac bio praksa - navodi sagovornik Kurira.

- U isto vreme, estradnjaci su se veoma uplašili jer su imali veliko poverenje u njega. Oni se sada brinu da bi negde u inostranstvu mogli biti zaustavljeni sa ukradenim nakitom i satovima, te da bi ostali i bez dragocenosti, a i bili privedeni u policiju - kaže naš sagovornik, koji objašnjava da se uz originalnu robu uvek dobija garancija, koju ukradene vrednosti nemaju.

Ostao u pritvoru

Sva četvorica osumnjičenih saslušana su pred Tužilaštvom za organizovani kriminal i određen im je pritvor do 30 dana. - Bojoviću je pritvor određen kako ne bi ponovio delo, Strugaru da ne bi ponovio delo i uticao na svedoke, dok A. J. i S. Š. ostaju u pritvoru da ne bi pobegli, uticali na svedoke i ponovili delo.

Podsetimo, "brege" satovi su jedni od najskupljih ručnih časovnika na svetu. Koliko je ova marka luksuzna, govori podatak da ih reklamira najplaćeniji svetski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji nosi preskupi sat "brege" vredan čak 802.000 dolara. Inače, Nebojša Bojović je i pre pet godina je dovođen u vezu sa Pink Panterima, kada su mediji pisali da mu je sada pokojni Borko Ilinčić, koji je osuđen za pljačku u Dubaiju, nudio dijamante. Međutim, policija nikada nije utvrdila da li je Bojović sarađivao sa Ilinčićem.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.