MILJA SE PORODILA, NJENA BEBA ZAVRŠILA JE U KESI U SMEĆU: Nikom nije jasno šta se desilo, komšijske priče su jezive
Ilustracija, Foto: Printscreen

strašno

MILJA SE PORODILA, NJENA BEBA ZAVRŠILA JE U KESI U SMEĆU: Nikom nije jasno šta se desilo, komšijske priče su jezive

Ko je i kako i zašto bacio bebu u kontejner još uvek je nepoznanica

Objavljeno: 12:43h

Vest da se devojka (23) sinoć porodila u stanu u Obrenovcu, a da je onda njena majka novorođenče bacila u kontejner, potresla je javnost. Tek rođenu bebu pronašao je vozač obrenovačkog saniteta Dušan Mihajlović.

Komšije i kolege porodice u kojoj se sinoć porodila M. P. (23), nakon čega je pronađena njena beba u kontejneru, srećom živa i zdrava, u šoku su zbog svega što se dogodilo.

Komšije kažu da Branku i Rajka P, roditelje majke bebe, kao i njenu sestru Natašu P, znaju odavno i da sa njima nikada nije bilo problema, osim Milje, koja je uvek iskakala iz porodice i pravila probleme.

Naime, M.P. je bila u vanbračnoj zajednici sa čovekom sa kojim je živela u Valjevu, sa kojim je izrodila dvadesetomesečnog sina Andreja. Ona se razišla sa mužem i vratila se roditeljima zajedno sa sinom. U međuvremenu je, kako nezvanično saznajemo, ponovo ostala trudna sa za sada nepoznatim partnerom, i juče je rodila devojčicu u roditeljskom stanu.

Ko je i kako i zašto bacio bebu u kontejner još uvek je nepoznanica.

Sa jedne strane M.P. je po dolasku u bolnicu optužila je svoju majku Branku da je ona bacila tek rođeno unuče, dok ova to negira i tvrdi da je upravo to uradila tek porođena ćerka.

Osim toga, Nataša P, sestra M.P. koja se porodila u stanu u Obrenovcu, tvrdi da njena sestra ne govori istinu i da njihova majka Branka P. nije bacila unuče u smeće.

- Moja sestra se razišla sa bivšim partnerom sa kojim ima dete od 20 meseci, sina Andreja. Vratila se kod roditelja u Obrenovac, i niko od nas nije znao da je ponovo trudna - kaže Nataša P.

Po njenoj priči, sestra M.P. se u poslednje vreme prilično ugojila i nosila široku odeću, ali niko od ukućana nije sumnjao da je trudna. Nataša P. tvrdi da je nemoguće da je njihova majka Branka P. bacila dete u kontejner i da će to pokazazi i istraga.

Najvažnije od svega je da je devojčica pronađena živa i zbrinuta u bolnicu.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.