JELIČIĆ NE PRESTAJE DA PRAVI SKANDALE: Pokušao da se prekolje u sudnici, sada napravio novi ispad, OVO JE STRAŠNO
Zoran Jeličić, Foto: Filip Plavčić/Printscreen

crna hronika

JELIČIĆ NE PRESTAJE DA PRAVI SKANDALE: Pokušao da se prekolje u sudnici, sada napravio novi ispad, OVO JE STRAŠNO

Cela situacija je kulminirala danas pred Specijalnim sudom u beogradu, kada je posle svađe, Jeličić nasrnuo na advokata

Objavljeno:

Ponovo je došlo do incidenta na suđenju valjevskoj grupi! Zoran Jeličić, član valjevske grupe, optužen za ubistvo boksera Željka Đedovića i više krivičnih dela, udario je danas svog advokata po služebnoj dužnosti, Vojislava Jovovića.

Kako se saznaje, Jeličić je sačekao advokata ispred suda, a potom ga udario šakom u glavu. Jeličić je ljut na ponašanje advokata Jovovića, koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, a ta netrpljevost traje godinu dana.

On ima svog izabranog advokata, Dragoljuba Đorđevića i tražio je ranije od suda da razreši Jovovića. On je protiv Jovovića pisao prijave advokatskoj komori, potom je tražio da ga Jovović primi u svoje kancelarije, ali on to nije učinio.

Cela situacija je kulminirala danas pred Specijalnim sudom u beogradu, kada je posle svađe, Jeličić nasrnuo na advokata, kaže izvor. Jovović je potom ušao u sudnicu i obavestio sudiju Svetlanu Aleksić, da ga je klijent napao i tražio je od suda da ga više ne brani.

Međutim, sudija Aleksić je tražila da se utvrdi da li se to zaista dogodilo, pa je tražila da se dostavi snimak sa kamere ispred suda. Takođe je odbila da pozove lekare da pregledaju napadnutog advokata. Suđenje je odloženo za sutra, pošto na suđenje nisu došli još neki branioci.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.