VOZAČ GOLFA UDARIO ŽENU I DETE U ČAČKU: Pokušao da pobegne pa izazvao direktan sudar (FOTO)
Ubrzao vožnju i krenuo da beži, Foto: RINA

STRAVIČNO

VOZAČ GOLFA UDARIO ŽENU I DETE U ČAČKU: Pokušao da pobegne pa izazvao direktan sudar (FOTO)

Devojčica i njena baka prebačene su u Opštu bolnicu u Čačku sa teškim telesnim povredama

Objavljeno:

U čačanskom naselju Ljubić oko 16 časova došlo je do saobraćajne nezgode kada je automobil marke "golf" u ulici koja vodi pored isturenog odeljenja Osnovne škole "Tanasko Rajić" udario u devojčicu i ženu koje su se kretale tom ulicom, saznaje agencija RINA.

Nakon što je udario devojčicu i stariju ženu, vozač se nije zaustavio, nego je ubrzao vožnju i krenuo da beži, a tada je u bulevaru Tanaska Rajića naleteo i sudario se sa drugim vozilom marke "bmw".

"U tom golfu su bili jako mladi momci, može se reći i da su deca, iz obližnjeg sela. Ovuda se često brzo vozi iako je u blizini škola", rekao je jedan od očevidaca za RINU.

1 / 4 Foto: RINA

Devojčica i njena baka prebačene su u Opštu bolnicu u Čačku sa teškim telesnim povredama.

Inače, na ovoj deonici puta, nalazi se škola koju pohađaju đaci od prvog do četvrtog razreda,a meštani su više puta upozoravali na bahate vozače koji ne poštuju brzinu kretanja u ulici koja važi za jednu od najprometnijih . Putu koji vodi do škole nedostaje deo pešačke staze, ukupne dužine do 500 metara, i to upravo na nepreglednoj krivini gde su zadobile povrede baka i unuka.

(Espreso.co.rs/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.