MAJKA TROJE DECE, DR. GORDIĆ PREMINULA OD KORONE: Ove reči je izustila 3 dana pre nego se razbolela
Dr Gordić, Foto: Printscreen

ne mogu više

MAJKA TROJE DECE, DR. GORDIĆ PREMINULA OD KORONE: Ove reči je izustila 3 dana pre nego se razbolela

Za njom ostalo troje maloletne dece

Objavljeno:

Pulmolog iz Kraljeva dr Danijela Gordić (47) preminula je sinoć od posledica korona virusa, objavile su njene kolege na društvenim mrežama.

Kako su naznačili u poslednjem pozdravu dragoj koleginici, reč je o majci troje maloletne dece, supruzi, velikom profesionalcu, pobožnoj osobi, širokog osmeha po kom će je pamtiti.

- Noćas je u Beogradu posle kraće bolesti preminula dr Danijela Gordić, specijalista interne medicine i subspecijalista pulmologije, zaposlena u OB "Studenica". Dr Gordić je rođena 04. 02. 1973. godine u Skoplju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kraljevu, a Medicinski fakultet u Beogradu. Od 2000. godine je zaposlena u Zdravstvenom centru "Studenica". Tokom radnog veka neprekidno se usavršavala - magistrirala je 2004. godine, specijalizaciju iz interne medicine završila 2006, a užu specijalizaciju iz pulmologije 2017. godine.

Uz razoružavajuće topao, gotovo dečji osmeh, obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. U razgovoru ljubazna, beskrajno strpljiva, u poslu pedantna, precizna, odgovorna, požrtvovana. Za sve je imala vremena, snage i strpljenja. A onda nas jedne decembarske noći tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila.

Informaciju o spomenutoj kraćoj bolesti, dopunili su iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije naznačivši da je rokeč o koleginici preminuloj od posledica kovida 19.

Jedan od kolega na Fejsbuku se prisetio i posljednjeg razgovora sa koleginicom Gordić.

- Vlado, ne mogu više, umorna sam. To mi odzvanja u ušima - navodi šta mu je rekla samo tri dana prije nego što se razbolela.

- Noćas je preminula mag. sci Dr Danijela Gordić, pulmog iz Kraljeva u 48 godini života. Iz crvene Kovid zone, sa prve linije. Troje male dece ostaju bez majke. Divna mlada doktorka sa blagim osmehom večitog deteta otišla je medju anđele - stoji u još jednom jednako potresnom oproštaju na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.