DEJAN KOJI JE RANIO ŽENU I NJENO DETE (5) JER JE DOBIO KORONU JOŠ NIJE SASLUŠAN: Svi se pitaju šta se sad desilo
Nije saslušan, Foto: Facebook

hronika

DEJAN KOJI JE RANIO ŽENU I NJENO DETE (5) JER JE DOBIO KORONU JOŠ NIJE SASLUŠAN: Svi se pitaju šta se sad desilo

Dejan M. se loše oseća zbog kronavirusa

Objavljeno:

Dejan M . (55) iz okoline Petrovca na Mlavi, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju dugogodišnju partnerku Svetlanu B. (55) i njenu ćerku (35), nije danas salušan u VIšem javnom tužilaštvu u Požarevcu, kako je to bilo planirano.

Kako Kurir saznaje, Dejan M. zatražio je odlaganje saslušanja zbog svog zdravstvenog stanja. - Zamolio je da njegovo saslušanje bude odloženo za desetak dana, do kada bi trebalo da mu bude bolje. Naime, on je zaražen kovidom 19 i ne osća se dobro, a trenutno jako i često kašlje zbog čega je nemoguće da iznese odbranu - kaže naš izvor i dodaje da je tužilaštvo usvojilo njegovu molbu, pa će se saslušanje osumnjičenog obaviti čim njegovo zdravstveno stanje dozvoli.

Naš izvor kaže, da je zamenik višeg javnog tužioca zatražio da se Dejanu M. odredi pritvor, kako ne bi uticao na svedoke i čeka se da sud odluči o pritvoru. Kako nezvanično saznajemo, tužilaštvo će zatražiti da bude obavljeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. - On do sada nije bio nasilan, a između njega i Svetlane su do kritičnog događaja odnosi bili u redu, nije bilo svađa, niti bilo kakvih drugih problema - kaže izvor.

Podsetimo, Dejan M. i njegova devojka Svetlana B. pre desetak dana su saznali da imaju koronavirus i bili su u kućnoj izolaciji, svako u svojoj kući. Međutim, Dejan M. je u sredu upao kod Svetlane i napao je pištoljem. Tragediju su sprečili rođaci, a Dejan M. je ispalio hitac koji je pogodio Svetlanu u šaku, a njenu ćerku u ruku. - Čuli smo da se Dejan plašio da ne zarazi svoje stare i bolsne roditelje i da oni ne umru. Nvodno, Svetlanu je krivio da mu je prenela koronu - rekao je ranije komšija za Kurir.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.