POLICIJA UHAPSILA ZLOSTAVLJAČA! Majka maloletne žrtve otkrila KROZ KAKAV HOROR JE PROŠLA NJENA ĆERKA!
Hapšenje/ilustracija, Foto: MUP Srbije

jezivo

POLICIJA UHAPSILA ZLOSTAVLJAČA! Majka maloletne žrtve otkrila KROZ KAKAV HOROR JE PROŠLA NJENA ĆERKA!

Krenula je ka kući, međutim, kako kaže majka, B. je našao na ulici.

Objavljeno: 19:15h

Policija u Ivanjici uhapsila je B.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje. Majka devojčice (16), koja je pretrpela nasilje, otkrila je za Telegraf.rs detalje pakla kroz koji je prošla njena ćerka, a koji je, prema njenim rečima, trajao najmanje dva sata.

- Moja ćerka je bila kod drugarice u četvrtak uveče, 10. decembra. Kad je krenula od nje videla je da ima nekoliko propuštenih poziva sa nepoznatog broja. Pozvala je taj broj, javila se njena drugarica i rekla joj je da neko hoće da je čuje. Javio se B. koji joj je rekao da ga sačeka tu gde jeste - započela je razgovor za Telegraf. rs A. V. majka zlostavljane devojčice.

Naša sagovornica priča da je devojčica rekla da ide kući i da ne želi da se vidi sa njim. Krenula je ka kući, međutim, kako kaže majka, B. je našao na ulici.

- Bio je u taksiju i naredio joj je da uđe unutra. Odvezli su se do kafane koju drži njegov otac i odmah je krenuo da je šamara, da je tuče po rebrima da se ne vide modrice. Pretio joj je da će da joj pobije celu porodicu, da će nju da siluje pa da je ubije i zakopa tako da je niko nikad ne nađe. To se dešavalo u kafani - nastavlja vidno potresena majka.

Devojčica je nekako uspela da pobegne kad je B. počeo da baca stolice po kafani, međutim, prema rečima naše sagovornice, stigao ju je na ulici gde je nastavio da je zlostavlja i maltretira.

- Opet ju je tukao i šamarao ispred kafane. Ona je opet nekako uspela da se odvoji od njega ali opet ju je stigao. Pitao ju je "Zašto me ne voliš i nećeš da budeš sa mnom?". Ona je odgovorila da ne može da bude sa njim kad ga ne voli. U jednom trenutku on se zatrčao, uhvatio je za noge i prebacio preko sebe - otkriva A. V.

Tinejdžerka je tad zadobila povredu noge.

- Tako povređena nastavila je da beži. Njegovo zlostavljanje, prebijanje, pretnje, trajalo je oko dva sata, sve dok ćerka nije uspela da stigne do kuće moje majke. U petak ujutru me je zvala starija ćerka i rekla da je pretučena. Tad mi je ćerkin otac rekao da će sve da prijavi policiji - kaže naša sagovornica.

Međutim, kako tvrdi A. ona je otkrila da prijava nije podnesena, pa je odlučila da to sama uradi.

- Policija je onda po mojoj prijavi saslušala B.S. u subotu uveče. Onda je njegov otac zvao mog sadašnjeg supruga da se izvinjava i da se zamoli da se povuče tužba. Međutim, posle je počeo da preti ukoliko to ne uradim - priča A.V.

Devojčica je i ranije doživela zlostavljanje od B.

Kako nam je objasnila majka zlostavljane devojčice, B. je devojčicu dva puta šamarao. Prvi put niko na to nije reagovao.

Kad se nasilje desilo i drugi put, otac je tinejdžerku odveo na pregled. Tad su nasilnika prijavili policiji ali je tužba, kako kaže majka, povučena uz dogovor da se to više neće ponoviti. Tad je B. izrečena zabrana prilaska devojčici i kontakta neposrednog ili posrednog.

Međutim, desilo se i po treći put...

Veza između žrtve nasilja i B.

Tinejdžerka i mladić viđali su se nepunih mesec dana. Majka A.V. upozoravala je ćerku da ne bude sa njim, ali je, kako kaže, ona nije poslušala. Vrlo brzo se uverila da je majka u pravu i tad je počela da beži od B. i da se sklanja od njega, objašnjava nam.

- On nije mogao da prihvati da ona neće da bude sa njim. Čak je i mene zvao da utičem na nju da se pomire. Ali ona to nije želela. Kad je video da ne može da je vrati milom, onda je pokušao silom.

Pored toga što ju je dva puta tukao, pre ovog poslednjeg puta, pretio joj je ubistvom, silovanjem, ubistvom oca i brata. To je sve radio jer ona nije želela nikakav kontakt sa njim - izjavila je A.V.

Pre oko dana 20 dana, ćerka se požalila majci da joj B. opet preti0. Onda je A. odlučila da mu pošalje poruku da prestane da maltretira njenu ćerku.

- Prvo se smejao na moje poruke, zatim je počeo normalno da priča i dogovorili smo se da je neće zlostavljati, da će da se pomiri sa time da ne može da bude sa njom. Međutim, pre nedelju dana ju je pretukao. Pretio je posle i meni, kao i njegov otac - zaključila je razgovor za Telegraf.rs A.V. majka zlostavljane devojčice.

Tinejdžerka je krenula na razgovor sa psihijatrom, i kako kaže majka, plaši se šta će da se desi kad B.S. izađe iz zatvora.

Hapšenje nasilnika

Policija je postupala odmah po prijavi da je šesnaestogodišnja devojka lakše povređena od strane bivšeg emotivnog partnera, kako je saopštio MUP. O događaju je obavešten nadležni javni tužilac, koji se izjasnio da se devetnaestogodišnjaku, osumnjičenom za navedena krivična dela, odredi zadržavanje do 48 časova.

Policijski službenik sertifikovan za nasilje u porodici izvršio je procenu rizika od nasilja u porodici i osumnjičenom izrekao hitnu meru zabrane komunikacije i prilaska žrtvi.

Takođe, Policijskoj upravi Čačak prijavljene su pretnje majci ove devojke. Po prijavi je postupala policija, a izveštaj je dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.