FOTO SA LICA MESTA: Martin se potukao sa drugom, majka ga našla mrtavog u dvorištu, pored je stajala KRVAVA stvar!
Kuća ispred koje se desio zločin, Foto: Adria Media TV

jezivo

FOTO SA LICA MESTA: Martin se potukao sa drugom, majka ga našla mrtavog u dvorištu, pored je stajala KRVAVA stvar!

Telo starijeg biće poslato na obdukciju a mlađi muškarac je posle ukazane pomoći priveden na saslušanje u policijsku stanicu

Objavljeno:

Jeziv zločin dogodio se rano jutros u beogradskoj opštini Grocka. Telo sredovečnog muškarca pronađeno je u dvorištu porodične kuće. Leš je pronašla majka ubijenog čoveka.

Pored tela muškarca okrvavljene glave pronađena je i okrvavljena cigla. Reč je o Martinu Č. (46). Policija je utvrdila da je u kući izvršena i premetačina.

Nešto kasnije, dok je policija u dvorištu još vršila uviđaj, u gročanskom Domu zdravlja pomoć lekara zatražio je Nikola D. (33). On je prema jednoj verziji ušao s krvavom glavom i krvavom duksericom, a prema drugoj doveden je u pratnji policije sa krvavom rukom, što bi mogle da budu odbrambene povrede.

Telo starijeg biće poslato na obdukciju a mlađi muškarac je posle ukazane pomoći priveden na saslušanje u policijsku stanicu.

1 / 4 Foto: Kurir/Jelena Ivić

Upoznali se u Crnoj Gori, pa počeli da žive zajedno

Kako saznajemo, Martin i Nikola upoznali su se u Crnoj Gori posle čega su počeli da žive zajedno s Martinovom majkom u porodičnoj kući, inače su obojica iz Grocke. Komšije kažu da su se u poslednje vreme često svađali kao i da se danima iz kuće čula buka, dreka, svađa i lomnjava, a Martin je navodno polomio prozor na sobi u kojoj je boravio mlađi Nikola posle odluke da Martina prijavi policiji za porodično nasilje prema majci. Inače, komšiluk je obojicu video kao incidentne iako po kraju nisu pravili nikakve ispade. Obojica su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijea, najpre u vezi s krađama i narko-delima.

U Domu zdravlja u Grockoj su rekli da je njihova ekipa hitne pomoći dobila poziv za teren od komšija ili prolaznika koji su primetili da muškarac nepomično leži duži vremenski period, javlja Tanjug. "Hitna pomoć je izašla na teren u 5.30 sati i nakon 15-minutnog pregleda, konstantovana je smrt muškarca", rečeno je u Domu zdravlja.

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, ubijeni muškarac i muškarac koji je u krvavoj dukserici došao u dom zdravlja bili su drugari. Štaviše živeli su zajedno u istoj kući s Martinovom majkom a kako se pretpostavlja noćas je sve počelo tako što su se posvađali i potukli na spratu žrtvine kuće. Posle toga nastavili su sa se tuku sve do dvorišta gde je najverovatnije mlađi na starijeg potegao ciglu.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.